Всі.Свої | Святковий маркет

Всі.Свої | Святковий маркет

5 причин, щоб піти на святковий ювілейний маркет "Всі. Свої":
1. На піку популярності модного сезону весна-літо 2016 стоять комбінезони, брюки-кюлоти та шорти. З чим носити та як поєднувати ці безумовно стильні речі підкажуть вам учасники Всі.Свої | Святковий маркет.  Колосальний вибір кольорів, матеріалів, принтів та фасонів чекатиме вас на маркеті.
2. Косметичку, гаманець, книгу, різні гаджети та стильні аксесуари - чого тільки не має вміщувати сумочка сучасної модниці. Щоб не псувати поставу, сьогодні в моду знову входять рюкзаки різних розмірів і матеріалів, кольорів і стилів. На Всі.Свої | Святковий маркет ви знайдете безліч цікавих моделей як для міських прогулянок, так і для незабутніх подорожей.
3. Найпотужніше знаряддя спокуси для довгих та романтичних літніх ночей – мереживну білизну ви також зможете придбати на Всі. Свої.
4. 
Всі.Свої | Святковий маркет збере рекордну кількість брендів стильного взуття. Крім вже відомих марок до нас приєднаються молоді і талановиті, які шиють найрізноманітніші моделі взуття: від кросівок до босоніжок. 
5. 
Всі.Свої | Святковий маркет – це чудова можливість оновити свій гардероб за приємними адекватними цінами та знайти свою улюблені бренди в одному місці.
Маркет має свою постійну зручну локацію в історичному куточку в центрі міста – біля прогулянкового Андріївського узвозу і Андріївської церкви.
Примірочні, великі дзеркала, напої – все для вашого зручного шопінгу!yes

14-15 травня приходьте знайомитись з новими учасниками на Десятинну, 12.
Вхід вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення