WEGAME 6.0 - Фестиваль для гіків і геймерів

WEGAME 6.0 - Фестиваль для гіків і геймерів

28-29 серпня в столичному Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) відбудеться шостий фестиваль для гіків і геймерів WEGAME. Гостей чекають традиційні гейм-турніри, круте косплей-шоу, ARG-квест і багато іншого. Хочеш дізнатися більше?

Основні локації WEGAME 6.0

У спеціальній AWARDS ZONE свою продукцію публіці представлять незалежні розробники ігор. Геймери зможуть протестувати ігрові новинки, а компанії – отримати фідбек від аудиторії. Кращі з кращих будуть відзначені премією WEGAME AWARDS, переможців якої визначить експертне журі. Твоя думка має значення! Кожен гість фестивалю зможе віддати свій голос за вподобану гру та визначити лідера в номінації Audience Awards.

COSPLAY ZONE чекає всіх, хто захоплюється косплеєм і крафтом. Як і минулого року, ми даємо максимум свободи для самовираження: автори оріджинал-образів зможуть брати участь у конкурсі нарівні з косплеєрами персонажів кіно, відеоігор і коміксів. Судді виберуть переможців у таких номінаціях: «Найкращий показ», «Найкращий крафт» і «Найкращий образ». Також будуть нагороджені найкращі косплеєри в категоріях «Приз глядацьких симпатій» і «Нагорода від організаторів».

Видовищні кібербитви відбудуться в ESPORTS ZONE. Тут можна буде взяти участь у реальних турнірах за найпопулярнішими кібердисциплінами! Ми чекаємо безпосередніх учасників і вболівальників, завзятих геймерів і новачків. WEGAME 6.0 запрошує всіх шанувальників кіберспорту на:

  • турніри з Dota 2 і CS:GO з онлайн-відбірковими і LAN-фіналом, який відбудеться на самому івенті;
  • батли, що сподобалися багатьом відвідувачам;
  • спеціальні глядацькі турніри, зареєструватися на які можна просто на місці.

Окрім того, ми приготували щось особливе для дівчат-геймерів, а також не виключаємо можливості додавання в список дисципліни LoL, про яку нас неодноразово запитували відвідувачі фестивалю.

Будь-який геймер і косплеєр зможе знайти собі розвагу до смаку. У локації MOBILE ZONE відбудеться змагання за суперпопулярною картковою грою Hearthstone. Узяти участь у турнірі зможуть як аматори, так і справжні профі. Збери свою колоду та пануй за ігровим столом!

У CONSOLE ZONE відбудуться змагання з кіберфутболу і Mortal Kombat, які полюбилися багатьом і вже стали доброю традицією фесту. Гостей заходу чекають видовищні кібербитви гравців-початківців і справжніх майстрів.

На фестивалі також буде обладнана локація для тих, хто захоплюється настільними іграми, – BOARD ZONE. У ній ти зможеш оцінити новинки індустрії, пограти в улюблені настолки в приємній компанії і, можливо, навіть узяти участь у великому ігровому турнірі!

Якщо ти вже точно вирішив, що не можеш пропустити WEGAME 6.0, – швидше реєструйся! Адже організатори фестивалю запустили великий Gift Marathon. У розіграші бере участь кожен, хто купив квиток на WEGAME 6.0. Чим раніше придбаний квиток – тим більше подарунків можна отримати. У межах Gift Marathon планується шість етапів нагород та один масштабний розіграш. З кожним новим «рівнем» призи ставатимуть ціннішими.

Минулого року на WEGAME 5.0 вперше відбувся ARG-квест, під час якого відвідувачі виконували спеціальні завдання за один із п’яти ігрових класів. Через те, що він отримав багато позитивних відгуків, на шостому фестивалі організатори вирішили вдосконалити квест. Вони обіцяють круті призи, а також безліч сюрпризів і приємних несподіванок.

 І це ще не все! Організатори продовжують розширювати програму фестивалю та діляться подробицями на офіційному сайті!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення