Чобіток Святого Миколая - Ярмарок святкових подарунків

Чобіток Святого Миколая - Ярмарок святкових подарунків

Всі ми любимо і щороку з нетерпінням чекаємо свята  Миколая! І Український дім  вже вкотре  організовує  ярмарок святкових подарунків за участі майстрів різних видів народного та сучасного мистецтва - "Чобіток Святого Миколая". В цьому році він буде проходити 14-16 грудня.

У ці дні, коли на подарунки чекають навіть дорослі, саме в Українському домі ви зможете придбати новорічні «презенти»: ароматичні свічки,  Різдвяне печиво, hand madeприкраси, дерев’яні іграшки для ялинки, оригінальні зимові композиції, святкові солодощі, багато інших невід’ємних елементів новорічного декору та інтер’єру, гастрономії.

"Чобіток Святого Миколая" - це пишний зимовий  ярмарок, на якому  цікаво дорослим і малим; це  неповторний колорит справжнього українського ярмаркування, що створює   святкову атмосферу!!! 

На ярмарку проводимуться майстер-класи декоративно-прикладного мистецтва, буде також проходити  книжкова виставка: різдвяні казки для дітей, розмальовки від Чудотворця Миколая, кращі твори літератури, нові видання відомих авторів, справжня альтернатива "інтернет - розвитку" для дитини будь-якого віку!  

Поспішайте до нас за подарунками!

Чекаємо на  Вас 14-16 грудня з 11:00 до 19:00.   

Вхід вільний.

Куратор заходу: Заіченко Ганна  (050) 465 33 96.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення