Yoga Expo - виставка-фестиваль

Yoga Expo - виставка-фестиваль

Всі анонси від: Yoga Expo

Ти мріяв колись про світ, в якому диво стається щодня, а люди схожі на героїв прекрасних легенд і казок?
Що вийде, якщо об’єднати людей в атмосфері свята і любові, частувати чудовою їжею, запропонувати захоплюючi лекторії і видовищні шоу-програмами, зробити так, аби звідусіль лилися божественні звуки і плинули небесні аромати?

Yoga Expo – це найбільший в Україні ярмарок езотерики, аналогів якому немає. Це фестиваль, який збирає під одним дахом всіх світлих людей, які бажають поширювати добро, дарувати радість і нести щастя іншим.

Yoga Expo – це рекордно великий торт-гігант вагою 2 тонни та величезна супер солодка хмара в 300 кг! В рамках GANESH BAZAR, як раз напередодні новорічних свят, ви зможете знайти та придбати найнезвичайні речі серед 108 000 запропонованих, а після того завітати до зони фудкорт! Його учасниками є багато відомих вегетаріанських брендiв, серед яких Vegano Hooligano, Kyiv Vegan Boom та інші.

Хедлайнером музичної концепції фестивалю будуть групи Катя CHILLY, ФАГОТ та АтмАсфера. Фестиваль включає в себе також і освітню складову - це лекції від визнаних у всьому світі гуру ведичних знань Руслана Нарушевич і Сергія Курдюмова, доклади на тему здорового способу життя та йоги від Дениса Мініна, Голтiса та Андрія Сідерського.

Yoga Expo — подія, створена аби дарувати щастя кожному! Подія, що поєднує!

24-26 листопада
Крещатик, 2, «Український Дім»

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення