YouthGeneration

Молоде працездатне населення в Україні становить приблизно третину жителів країни. У молоді багато енергії, амбіцій і найбільш свіжий погляд на речі, тому позитивні зміни в суспільстві неможливі без розвитку її професійної компетентності та інтеграції в різні сфери життя.

YouthGeneration розрахована на студентів і недавніх випускників ВНЗ, які зацікавлені в побудові успішної кар'єри або створенні власного бізнесу. Мета заходу - розвинути підприємницький дух і професійні навички у молодих людей до 30 років, тим самим підвищуючи рівень працевлаштування в Україні.

Конференція складається з 2 секцій:
 
1. ТВОЯ ІДЕЯ - учасники зможуть навчитися створювати бізнес - від етапу ідеї до її реалізації. Бізнес-ідеї отримають відгук від представників різних сфер бізнесу.
 
2. ТВОЯ КАР'ЄРА - делегати отримають можливість взаємодіяти з представниками корпоративного сектору. Учасники візьмуть участь у воркшопах і кейсах з реальних ситуацій життя компаній. Вони також отримають поради та підказки щодо роботи та побудови кар'єри в корпоративній сфері.
 
Організатор заходу - міжнародна молодіжна організація AIESEC.
 

План заходу

Коли: 19 листопада 2017
О котрій: 10:00 - 20:30
Скільки: 95-150 грн
 

YouthGeneration - подія, де ти зможеш знайти однодумців, набратися ідей і практичного досвіду, а також дізнатися про кар'єрні можливості. Не прогав шанс інвестувати у своє майбутнє!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення