Виставка винної акварелі PIEDMONT DREAMS

Виставка винної акварелі PIEDMONT DREAMS

17 грудня в Montecchi Capuleti буде презентовано персональний проект художниці Юлії Захарової «Piedmont dreams».

Серія робіт «Piedmont dreams» складається з 21 роботи, виконаних в унікальній акварельній техніці за допомогою автентичних вин з регіону П'ємонт.  Акварелі не містять ніяких додаткових фарб, окрім вина.  Кожна робота намальована за допомогою спеціальної техніки саме тим вином, яке виробляється на конкретній виноробні або в даному субрегіоні (наприклад, виноробня Pio Cesare - вино Pio Cesare Barolo Ornato).

Юлія Захарова, художниця:

"Ідея про написання винних акварелей прийшла до мене під час винного туру по П'ємонту, організованого Іриною Грідін. Це приголомшливо красивий регіон, батьківщина величних вин Італії, яка славиться Бароло, білими трюфелями і прекрасної гастрономією. І я подумала, а чому б не намалювати виноградники і виноробні саме тим вином, яке на них виробляється? Адже по-справжньому передати чарівну красу і чарівність цих місць можна тільки за допомогою природних фарб, які народжує сама земля. Виноград вбирає в себе всі особливості теруару, і кожна маленька ділянка народжує унікальний сорт і колір. Тому на кожній картині присутні абсолютно унікальні відтінки кольору, які не повторюються в інших".

Дар’я Біленко, куратор проекту:

«Юлії вдалося створити привабливу візуальну історію за мотивами своєї італійської подорожі.  Проект «Piedmont dreams» - це особисте художнє оповідання, втілене у візуальну форму, яким відтепер зможуть насолоджуватись поціновувачі сучасного мистецтва та винної культури. Роботи виконані в унікальній акварельній техніці, а вино, за допомогою якого вони були створені, пройшло довгий шлях від виноградників П'ємонту до полотен, на яких втілився особистий досвід художниці».

Юлія Цемашко, директор ресторану Montecchi Capuleti:

«Ресторан італійської кухні Montecchi Capuleti радий підтримати винну арт-ініціативу. Адже, ми - ресторан італійської кухні і цінуємо гарні вина. Те, що можна створити з вин – просто вражає! Щиро запрошуємо гостей завітати на виставку особливих картин і насолодитися келихом італійського вина!”

Відкриття виставки: 17 грудня о 19.00
Вхід у вечір відкриття за попередньою реєстрацією!

Тривалість виставки: 17.12.2019-29.02.2020

Адреса: ресторан Montecchi Capuleti. Вул. Є.Коновальца (колишня вул.Щорса), 36в.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення