Зустріч із директорами британських шкіл-пансіонів

Директори і представники 24 елітних приватних шкіл Великої Британії на один уікенд зберуться в Києві для зустрічей з українськими сім'ями. Якщо ви розглядаєте для своїх дітей (7–18 років) реальну можливість отримання середньої освіти в Англії, запрошуємо вас на 11-ту щорічну виставку «Школи-пансіони Великої Британії».

У програмі:

- індивідуальні бесіди з директорами британських шкіл;
- консультації експертів з британської освіти;
- тематичні семінари;
- вступні іспити, тести та співбесіди;
знижки та стипендії від британських шкіл (наприклад, Bedstone College готовий надати талановитим кандидатам стипендію в розмірі 50% вартості навчання);
- зустрічі з українськими учнями британських шкіл та їхніми батьками.

Для британських шкіл характерні різні філософські доктрини та підходи до навчання. На виставці ви зможете познайомитися з найрізноманітнішими школами. King Edward's School Witley – одна з найстаріших шкіл Британії, яка не зраджує своїм традиціям з 1553 року. Ackworth School з XVIII століття підтримує квакерські принципи, виховуючи в учнях толерантність та милосердя. Міжнародний коледж для старшокласників CATS пишається своєю молодістю, обладнанням хай-тек і новаторськими методами викладання. Cardiff Sixth Form College протягом декількох останніх років очолює рейтинг британських шкіл за результатами A-level. Queen Ethelburga's College пропонує розкішні умови проживання, які вважаються кращими в Європі.

Окрім приватних шкіл, на виставці будуть представлені провайдери літніх мовних курсів на базі шкіл-пансіонів. Такі програми – прекрасний та безболісний спосіб «приміряти» британську освіту і конкретну школу на вашу дитину.

За десять років свого існування виставка круто змінила життя не однієї української родини. Жовтневий уікенд може стати визначальним і в долі вашої дитини. Особисте живе спілкування з директорами, учнями шкіл та їхніми батьками дозволить вам відчути «правильну» для своєї дитини школу та прийняти остаточне рішення.

 «Придумати причини, через які чогось не слід робити, і піддатися сумнівам завжди найпростіше. Можна довго переконувати себе в тому, що дитина повинна жити з батьками, повиннна розуміти країну, в якій вона народилась. При бажанні можна написати книгу під назвою «1000 причин не робити цього».

І в цій тисячі причин насправді криється наш страх, незнайомий дітям, які швидко адаптуються до дивовижного і насиченого новими знаннями та захопленнями життя, заводять друзів з усього світу. І саме цей страх ми повинні побороти, аби не передати його далі, щоб наші діти були вільні по-справжньому, глобально. Вільні у виборі місця ведення бізнесу, місця проживання, застосування своїх знань та умінь. Дайте дитині цей шанс розкритися на сто відсотків, знайти себе. Дайте їй шанс реалізувати себе у світовій культурі та економіці». Юрій Шилов, батько Дмитра (Millfield Preparatory School)

«Школа-пансіон – це не лише навчання. Коли ми навчалися в Sixth Form, у нас, як у найстарших, був привілей – щоденна велика перерва довжиною в цілий урок. Під час цієї перерви нас збиралося чоловік дванадцять в кафе біля школи. Найвеселіше було те, що всі були з різних країн: Японії, Китаю, Малайзії, Франції, Австрії, Словаччини, України та багатьох інших. У такі моменти розумієш, що без знання англійської мови ти б ніколи не зустрів цих людей. Найближчим часом після закінчення школи я і моя сусідка по кімнаті, словачка, полетимо в гості до нашої спільної подруги в Японію.

Англія – ​​дивовижна країна, яка дала мені можливість завести неймовірних друзів та зрозуміти, що світ – великий і цікавий». Анастасія Бродовська, випускниця Wellington School (19 років, Київ)

Біля кожного стенду, а також на семінарах будуть працювати перекладачі. 

Відвідування виставки – безкоштовне. Для отримання запрошення необхідно пройти реєстрацію на сайті або зв'язатися з організатором за телефоном +38 044 494 20 80.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення