Зустріч із засновниками Petcube: Як побудувати ще 100 глобальних бізнесів з України

Зустріч із засновниками Petcube: Як побудувати ще 100 глобальних бізнесів з України

Всі анонси від: Petcube

Це той рідкісний випадок, коли три співзасновники Petcube — Ярослав Ажнюк, Андрій Клен та Олександр Нескін — разом візьмуть участь у події у Fedoriv Hub.

Petcube — один з найвідоміших і найуспішніших міжнародних стартапів, заснований в Україні, який здійснив революцію на світовому ринку догляду за домашніми тваринами. Petcube є світовим лідером у сфері моніторингу домашніх тварин. Станом на червень 2017 року компанія продала понад 100 000 пристроїв. Камери українців доступні в більш ніж 18 країнах і продаються в більш ніж 2500 торгових точках. Команда Petcube провела дві успішні кампанії на Kickstarter, зібравши загальну суму понад 500 000 доларів, а також залучила понад 4 мільйони доларів інвестицій від таких фондів як Y Combinator, Almaz Capital і AVentures. Влітку 2017 року Petcube випустили третій інноваційний продукт — камеру Petcube Bites.

Ярослав, Андрій та Олександр поділяться своїм досвідом у трьох галузях їх спеціалізації: бізнесі, дизайні та технологіях, а також думками, як побудувати глобальний бізнес з України. Учасники дискусії обговорять, як побудувати наступні 100 глобальних бізнесів з України, уникнути потенційних підводних каменів, подолати виклики та розвиватися якнайшвидше.

Дискусію модеруватиме Андрій Колодюк, голова правління UVCA, співзасновник та керівний партнер міжнародного фонду AVentures Capital.

Готуйтеся до брутально відвертої сесії питань і відповідей між аудиторією, модератором і співзасновниками Petcube!
Захід проходитиме українською мовою.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення