Зустріч з американським істориком ТІМОТІ СНАЙДЕРОМ

Зустріч з американським істориком ТІМОТІ СНАЙДЕРОМ

23 червня, з 15:00 до 16:30, в Американському домі відбудеться зустріч  з ВИДАТНИМ американським істориком, письменником, професором Єльського університету сучасної Центральної та Східної Європи –  ТІМОТІ СНАЙДЕРОМ.
Д-р Снайдер презентуватиме російськомовне видання світового бестселера “Криваві землі: Європа між Гітлером та Сталіним”. Ця книга присвячена трагічним сторінкам в історії Східної Європи: український Голодомор, сталінські масові екзекуції, депортації та вбивства поляків, навмисне морення голодом радянських військовополонених, Голокост, розстріли німцями цивільного населення в ході антипартизанських операцій, післявоєнні етнічні чистки... Мета цього проекту – поширення серед російськомовного населення України та поза її межами науково-історичної інформації про два злочинні режими.
Тімоті Снайдер відомий своєю чіткою проукраїнською позицією в обговореннях сучасних політичних подій.  Під час зустрічі у відвідувачів буде можливість поставити запитання. Буде організоіано стрімінг події в інтернеті.  Запитання від веб-аудиторії теж прийматимуться.  Подія буде цікава як професійній аудиторії (історики, політологи, громадські діячі), так і всім, хто переймається долею країни. 
Інструкції для онлайн-аудиторії:  Для того, щоб долучитися до події в режимі вебінару, натисніть на нижчевказане посилання за 30 хвилин до початку події і слідкуйте за вказівками на екрані.

https://meet.lync.com/ounbkirovohrad/ah/2Q5IPD1Z

Якщо на вашому комп’ютері встановлено MS Lync:
- оберіть варіант «Використати Lync під час наради» і натисніть ОК.
Якщо на вашому комп’ютері  MS Lync не встановлено: 
Оберіть «Використати веб-застосунок Lync Web App»;
      Завантажте plug-in компонент і натисніть «Приєднатися до наради»;
      Введіть ваше ім’я та натисніть «Приєднатися»;
      Виключіть свій мікрофон та камеру і чекайте на початок події (модератор даватиме вказівки, коли вмикати/вимикати камеру проятгом події).Якщо виникають технічні проблеми, будь ласка, телефонуйте Олександру Шлєєнкову: 050 5852218, 067 2470328

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення