8-го березня - свято для коханих жінок від оркестру BREVIS

8-го березня - свято для коханих жінок від оркестру BREVIS

Музика, яка зачаровує та хвилює, під яку освідчуються в коханні, яка викликає незабутні спогади… Симфонічний рок-оркестр BREVIS презентує абсолютно нову програму світових хітів «Романтична колекція».

«Romantic Collection» – це справжній симбіоз мистецтва, проявом якого стало органічне поєднання роботи симфонічного оркестру, рок-музикантів та талановитих вокалістів.

Вкладені в проект знання, музичний смак та професіоналізм перетворили шоу на феєрію музики, яка зачаровує неординарним звучанням хітового року.

Depeche Mode, Queen, Soulsavers, Muse, Sting, Bryan Adams, Beatles, Pink Floyd, Scorpions, Guns-n-Roses, Gary Moore, Piazzola, John Newman, Bee Gees, Boney M та багато інших!!!

Квитки в касі театру та за телефоном: 65-59-25

Даруємо 1 квиток друзям сайту. Щоб його отримати Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на цікаву Вам подію з сайту moemisto.ua/km (Підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися! 

2. Також в коментарях написати, чому саме Ви маєте відвідати цей концерт ( коментар повинен бути унікальним, а не скопійованим у іншого учасника).

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти у ВКонтакте  або Фейсбук   

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобаєтьсяheartheartheartбіля фотографії  на початкуyes) у цій афіші та

ЗРОБИТИ РЕПОСТ у соцмеражах цього запису (під відео, РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ
 Переможець буде визначений 8 березня через random. Учасник під № 1 отримає 1 квиток!!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть (пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! Один учасник-один коментар. ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!!

 

Коментарі до події (26)
Отримуйте
регулярні оновлення