Акція ONEDEAL CARD

З 12 жовтня у місті Хмельницькому менеджери компанії Impulse group розпочали продаж ONEDEAL CARD Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького. Для усіх, хто уже придбав собі такі картки, також для тих, хто лише планує це зробити – ми нагадуємо правила їх використання:

- Акція діє в Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького за адресою: м. Хмельницький, вул. Соборна, 60.

Телефони:

(0382) 65-59-25 - каса

(0382) 65-09-02 - адміністратор

В наявності ONEDEAL CARD 10 Touch-Жетонів. При оплаті квитка на виставу театру та за наявності Touch -Жетону, Вам буде наданий другий квиток на виставу БЕЗКОШТОВНО, за умови, що вартість подарункового квитка не перевищує вартості придбаного квитка.

Акція не діє на гастрольні вистави.

Схема: 1 квиток + 1 Touch -Жетон = 2 квитка

Кількість використаних Touch -Жетонів за один раз – необмежена.

Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені Михайла Старицького залишає за собою право зміни у цінах.

Правила використання ONEDEAL CARD є незмінними, акція є відокремленою та не комбінується з іншими акціями та знижками, які діють у зазначений період. При недотриманні перелічених правил дана ONEDEAL CARD не буде дійсною.

Телефон гарячої лінії:

(067) 408-18-70

Термін дії ONEDEAL CARD – до завершення сезону 2016/2017.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення