Найгарячіші фестивалі 2017

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
29 серпня 2017

Саме зараз час планувати свій відпочинок, який повинен стати незабутнім. Щорічно відбувається безліч різноманітних та яскравих фестивалів в Україні. Українські фестивалі у цьому році здивують Вас своїм різноманіттям.

Спеціально для вас сайт: MoeMisto.ua зібрав в одному матеріалі всю корисну інформацію про найпотужніші літні фестивалі 2017.

Найгарячіші фестивалі 2017

 

Alfa Jazz Fest 2017

Alfa Jazz Fest 2017 - міжнародний пленер джазовий фестиваль, який проводиться щорічно в червні. Концерти за участю понад сто музикантів світового класу, виконуючи на три етапі в центрі міста, понад 40 тисяч глядачів та близько 100 акредитованих репортерів - це історія Alfa Jazz Fest у попередні роки. Перший фестиваль був успішно проведений ще в 2011 році. 

Більше інформації та замовлення квитків: Міжнародний Джазовий Фестиваль "Alfa Jazz Fest 2017".

Міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest 2017 пройде з 23 по 27 червня у Львові.

GREEN FEST 2017

GREEN FEST 2017 - цього року відзначатиме свою п’яту річницю. Вперше фестиваль було проведено у 2013 році. Фестиваль "Green Fest" щороку приваблює тисячі відвідувачів й охоплює десятки тематичних заходів упродовж 24 годин. Green Fest 2017 - дає можливість кожному охочому вільно попрактикувати іноземні мови, вхопити нові знання, поспілкуватись із носіями мов, знайти нових друзів та нарешті перестати боятись спілкуватись будь-якою foreign language.

Більше інформації: Фестиваль "GREEN FEST 2017" у Хмельницькому.

Фестиваль GREEN FEST 2017 пройде до Дня Молоді, 24 червня на території Молодіжного парку у місті Хмельницькому.

Atlas Weekend 2017

Atlas Weekend 2017 - це вже третій фестиваль, цього року опен-ейр стане ще більш масштабним - фестиваль триватиме 5 днів, 200 артистів виступлять на 8 різноформатних сценах, на 80 гектарах фестивальної території розмістяться 30 розважальних локацій. 

Більше інформації та замовлення квитків: Atlas Weekend 2017.

Atlas Weekend 2017 пройде з 28 червня по 2 липня в Києві на ВДНГ.

Faine Misto 2017

Faine Misto 2017 - це вже 5-ий ювілейний фестиваль, який щорічно відбувається поблизу Тернополя. "Файне Місто 2017" є одним з небагатьох українських фестивалів, в якому пересікаються практично всі сучасні напрямки музики: рок, альтернатива, фолк, поп, денс музику на шести сценах фестивалю виконують тільки кращі музичні виконавці та запрошені іноземні артисти, які складають музичну частину фестивальної програми. 

Більше інформації та замовлення квитків: Faine Misto 2017.

Міжнародний музичний фестиваль Faine Misto 2017 пройде з 20 по 23 липня на території тернопільського іподромі у місті Тернопіль.

Бандерштат 2017

Бандерштат 2017 - фестиваль українського духу, одна із найдавніших фестивальних традицій України. Наймасштабніша музична візитівка Волині, що протягом десяти років збирає навколо себе молодь з усієї України. Цього року це вже - одинадцятий фестиваль. Кращі гурти України та гості з-за кордону на п’яти музичних локаціях, найактуальніші лектори, традиційний безалкогольний формат, передові літератори країни, спорт, смачна їжа, презентації молодіжних та громадських ініціатив, дискусії та відпочинок, - все це та багато іншого зустрічайте на фестивалі українського духу. 

Більше інформації та замовлення квитків: Бандерштат 2017.

Бандерштат 2017 пройде з 4 по 6 серпня поблизу Луцька у Рованцях. 

Zaxidfest 2017

Західфест 2017 - музика на різний смак, неймовірна атмосфера, красива українська природа, привітні усміхнені люди та гарні спогади. Три дні шаленого драйву з понад 50 гуртами на чотрьох сценах.

Більше інформації та замовлення квитків: Zaxidfest 2017.

Zaxidfest 2017 пройде з 18 по 20 серпня біля міста Львів у селі Родатичі.

Respublica 2017

Respublica 2017 - фестиваль вуличного мистецтва. Фестиваль Respublica - дебютував у 2011 році та досі лишається чи не єдиним некомерційним проектом в Україні. Цього року це вже сьомий фестиваль. Наша мета - виступити інструментом зрушення фестивальної аудиторії із стадії мистецтвоспоглядання і споживання до мистецтвотворення, тобто перетворити гостей фестивалю та громаду міста з простих глядачів на безпосередніх учасників трансформації міста.

Більше інформації та замовлення квитків: Respublica 2017.

Фестиваль Respublica 2017 пройде з 1 по 3 вересня у місті Кам'янець-Подільський, Хмельницької області.

Більше подій на Моє Місто Хмельницький!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...