Новинки кіно цієї неділі у Хмельницькому

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
05 жовтня 2016
Новинки кіно цієї неділі у Хмельницькому

Моє місто Хмельницький презентує Вам новинки кіно цієї неділі та запрошує на перегляди фільмів та мультфільмів у кінотеатри міста! 

 

На цій неділі кінотеатри продовжують показ:

 

Мультфільм "Лелеки". Лелеки мультиплікаційний фільм про життя і пригоди родини легендарних птахів. Детальний опис та розклад сеансів переходьте СЮДИ.

 

Фільм " Глибоководний горизонт". Драма, яка побудована на реальних подіях, що відбулися в квітні 2010 року. Детальний опис та розклад сеансів переходьте СЮДИ.

 

Фільм "Дуелянт" - пригодницький фільм режисера Олексія Мізгірьова, знятий в 2016 році ... "Дуелянт" є проектом такого розряду, коли присутній купа побоювань на його рахунок, але разом з тим він є неймовірно очікуваний та цікавий. Детальний опис та розклад сеансів переходьте СЮДИ.

 

Фільм "Чудова сімка". Фільм розповість про групу ковбоїв, що встали на захист пригнобленого бандитами села. Детальний опис та розклад сеансів переходьте СЮДИ.

 

А далі у нас НОВИНКИ цієї неділі:

 

Фільм "Дім дивних дітей міс Сапсан". Фентезійний фільм "Дім дивних дітей міс Сапсан" - це екранізація однойменної книги американського письменника та сценариста Ренсома Ріггза. Книга вийшла 2012 року, це перша частина історії, продовження якої описано ще в двох романах. Детальний опис та розклад сеансів переходьте СЮДИ.

 

Фільм "Дівчина у потягу". Картина знята за мотивами однойменного бестселера Поли Хокінс. Права на її екранізацію DreamWorks отримали ще в 2014 році. Детальний опис та розклад сеансів переходьте СЮДИ.

 

Фільм "Крейсер "Індіанаполіс". Військовий фільм побудований на реальних подіях. 1945 року американський крейсер було потоплено японцями. Детальний опис та розклад сеансів переходьте СЮДИ.

 

Фільм "Не дихай". Трилер "Не дихай" - дітище Федеріко Альвареса. Він написав сценарій, посів режисерське крісло і сам узявся за продюсування. Головна чоловіча роль дісталася харизматичному Стівену Ленгу ("Аватар", "Напролом", "Джонні Д."). Хоча дії фільму відбуваються в Детройті, основні зйомки велися на території Угорщини. Детальний опис та розклад сеансів переходьте СЮДИ.

 

Фільм "Відьма з Блер. Нова глава". "Відьма з Блер: Нова глава" (англ. Blair Witch) - американський фільм жахів, знятий Адамом Вінгардом. Він є прямим продовження фільму "Відьма з Блер: Курсова з того світу" (1999). Детальний опис та розклад сеансів переходьте СЮДИ.

 

Більше подій на сайті: Моє Місто Хмельницький!

 

 

 
 
 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Без яєць, з медом чи шоколадом: прості рецепти пасок
Без яєць, з медом чи шоколадом: про... Паска – одна з головних страв на великодньому столі. Ми зібрали для вас нові та перевірені рецепти. Тут є рецепт корисно...
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...