Новий дизайн хмельницької афіші MoeMisto.ua

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
13 грудня 2017

Сайт-афіша MoeMisto.ua з’явився у 2014 році. З того часу ми постійно намагаємось бути зручним, швидким і цікавим способом дізнатись про усі заходи та події у Хмельницькому. Вже 2017 рік і ми радо презентуємо оновлений дизайн сайту. Отож, як все відбувалось і що нового ми пропонуємо своїм читачам?!

Новий дизайн хмельницької афіші MoeMisto.ua

Робота над новим обличчям сайту велась протягом року. Ми уважно вивчали, продумували і створювали заново кожен елемент, щоб зробити сайт сучаснішим та простішим у користуванні. 

Основне, за чим приходять користувачі на сайт - це почитати про нові заходи у Хмельницькому, дізнатись, що заплановано на найближчі тижні та місяці у хмельницькій афіші.

Головна мета нового сайту MoeMisto.ua - це можливість побачити та знайти усі актуальні події, які будуть у Хмельницькому, не зважаючи на їх кількість. Всі анонси хмельницької афіші поділені на певні тематичні категорії. І відповідно, всі заходи можна фільтрувати та переглядати по напрямках, так званих "рубриках":

  •    концерти  
  •    кіно
  •    події для дітей
  •    театр
  •    навчання
  •    відпочинок
  •    спорт
  •    вечірки
  •    виставки
  •    розіграші
  •    суспільні події
  •    шопінг
  •    подорожі

Афіші з певної рубрики можна обрати у верхній стрічці.

Також наші читачі можуть переглядати події на сьогодні, на завтра і на будь-яку іншу дату, вибравши потрібний день у календарі.

Нові елементи на головній сторінці:
  1. На головній сторінці є фільтри для усіх подій: рекомендовані, безкоштовні, нові. 
    Тобто користувач може обрати за допомогою фільтрів і переглядати лише події, на які вхід вільний, або ж ті, які рекомендує редакція, або останні свіжоопубліковані афіші. 
  2. Можливість розшарити подію з головної сторінки. Зручно в один клік, не вдаючись у деталі, читач може розшарити подію у соцмережах і прочитати про неї пізніше.
     

  3. Збільшена кількість блоків. 
    На головній сторінці є блок “Популярні рубрики”, що означає, що на сьогодні анонсів у даній рубриці найбільше і саме цим розділом цікавляться зараз.

  4. Блоги, або ж цікаві статті. Все найцікавіше з хмельницької афіші, огляди, тести, інтерв’ю, добірки подій - про це та інше можна прочитати саме у Блогах. На головній сторінці ми пропонуємо своєму читачеві три останньо додані статті і можливість перейти на сторінку усіх блогів, щоб начитатись досхочу.)

  5. На головній сторінці читач не побачить всі анонси одразу. Для початку пропонується лише 4 ряди з афішами подій. Усі ж актуальні майбутні події "ховаються" під кнопкою "Дивитись ще", на якій вказана та кількість афіш, які опубліковані нижче.

 

Які нові зміни маємо на сторінці заходу?! 

Нове обличчя має і сторінка з анонсами події.
Основна інформація, така як дата, час, ціна, місце проведення події відображаються вверху на сторінці. Після -  йде фото- та відеогалерея.
Ну і детальний опис про сам захід.
До речі, про фото. Усі фото можна переглянути на сторінці у збільшеному вигляді, клікнувши на фото. 

 

З нових функцій варто відмітити те, що можна додати подію до яндекс або ж google календаря.
Також можна подивитись, хто організовує цей захід та перейти на сторінку організатора, щоб дізнатись, які ще цікаві заходи пропонуються.
Залишились незмінними можливість коментування та лайків, які допомагають висловити читачеві своє враження про захід. 

 

 

 

Ну і звісно, переглядаючи одну подію, читачеві пропонується переглянути інші події по темі, анонси з даної рубрики та рекомендовані редакцією афіші.

Ще незміним залишилось те, що кожен може ДОДАТИ ПОДІЮ на сайт самостійно!

Ми добре попрацювали над новим сайтом, але не вважаємо свою роботу закінченою на всі 100%. Тому будемо раді отримати ваші зауваження, побажання та коментарі щодо нової версії сайту MoeMisto.ua

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... День української писемності та мови традиційно відзначають 9 листопада вже 23 роки поспіль. А 21 лютого - Міжнародний д...
ТОП українських фільмів, які варто подивитись кожному
ТОП українських фільмів, які варто... Україна вже не виглядає слабкою чи неважливою у світі. Нас вже не сплутають з кимось іншим на карті чи не порівняють з р...