ТОП-11 ЖОВТНЯ. Найяскравіші події, які варто відвідати

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
26 вересня 2017

Другий місяць осені - ЖОВТЕНЬ. Місяць жовтень – середина осені, її корінний місяць. Це місяць облогових дощів, мокрого снігу. Наш народ цей місяць ще іменував "грязенем", "хмуренем", "листопадником", "зазимником", "весільником". Вживають ще й інші назви цього місяця. Одна з них – "паздерник". У жовтні дерева одягаються у жовто-гарячий колір. Листя на більшості дерев, трави та багато інших рослин розфарбував жовтень в усі відтінки жовтого й червоного. 

ТОП-11 ЖОВТНЯ. Найяскравіші події, які варто відвідати

 

  • У другий осінній місяць MoeMisto.ua підготував для Вас ТОП-11 найяскравіших подій жовтня. 

І так поїхали:

Перша у нашому ТОПІ: 

Чарівна співачка Ірина Федишин, яка майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу. Її пісні активно ротуються на всіх радіо станціях, а на концертах – завжди повні зали. Ірина Федишин є автором більшості пісень, які виконує. Концерт відбудеться 3 жовтня у Хмельницькій обласній філармонії.

Наступна у ТОПі:

Весела інтерактивна, музична вистава для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Це яскраве динамічне шоу, сповнене добрими жартами, веселими піснями, танцями та інтерактивними іграми, за участі великих ляльок і маленьких глядачів. Вистава "Весела Родина Свинки Пеппи" пройде у Хмельницькій обласній філармонії - 7 жовтня.

У цей же день відбудеться майстер-клас успішної бізнес-леді, ресторатора Маргарити Січкар.

ЇЇ сміливо можна назвати однією з найбільш різносторонніх персон в Україні. Майстер-клас Маргарити Січкар пройде у Арт-центрі MASLO - 7 жовтня.

А вже з 7 по 8 жовтня пройде традиційний осінній фестиваль під відкритим небом "Октоберфест".

Це вже 7-й фестиваль "Октоберфест", який відбудеться у Кам'янець-Подільському.

Наступний у ТОПі: 

Концерт неймовірного співака, заслуженого артиста України - Віталія Козловського. Віталій Козловський вирушає у всеукраїнський тур "Моє море". До Хмельницького завітає 11 жовтня. Виступ пройде у Хмельницькій обласній філармонії.

На наступний день хмельничани та гості міста матимуть змогу відвідати майстер-клас видатного українського психолога та телеведучого каналу СТБ - Дмитра Карпачова. 

Всього за кілька років роботи на телебаченні Дмитро Карпачов встиг шалено полюбитися глядачам всієї країни. До його мудрих порад прислухаються мільйони, адже кожен день молодий телеведучий успішно допомагає сотням людей налагодити їхнє життя. Майстер-клас пройде у Хмельницькій обласній філармонії - 12 жовтня (Майстер-клас Дмитра Карпачова перенесено на 27 листопада).

І вже 13-го жовтня важка артилерія українського гумору, справжні зірки з народу, переможці телевізійного проекту "Україна має талант" та просто прикольні тітки, нанесуть потужний удар суцільного позитиву. 

Наталія Фаліон та гурт "Лісапетний батальйон" знову  у Хмельницькому. Виступ пройде у Хмельницькій обласній філармонії.

А вже 15 жовтня відбудеться концерт BRUTTO.

BRUTTO- панк-рок-група Сергія Міхалка, яка була створена ним після припинення існування колективу "Ляпис Трубецкой". Це пряме та логічне продовження стилю. BRUTTO вирушає у всеукраїнський осінній тур в підтримку нового альбому "Рокi". Велика частина робіт над альбомом Brutto "Рокi" була проведена в 2016 році. Власне, тоді були зроблені аранжування всіх пісень, а також чорнова і чистова запис матеріалу. Концерт пройде у Хмельницькій обласній філармонії.

Далі у ТОПІ:

Видатний український скрипаль, якого називають "українським Паганіні", піаніст, засновник гурту Papa Duke, з яким їздить світом, граючи музику у стилях world music, latino, gypsy, jazz. Уміє грати на 15 музичних інструментах. Концерти віртуоза збирають числену аудиторію, часто виступає в Україні. 20-го жовтня Василь Попадюк у Хмельницькому. Василь Пападюк вирушає у Всеукраїнський Тур разом із гуртом Papa Duke. Виступ відбудеться у Хмельницькій обласній філармонії.

Наступний у ТОПІ: концерт що принесе неймовірні враження хмельничанам. 

Сергій Бабкін вирушає у ювілейний тур. Цього року рівно 15 років після перших "музичних кроків" Сергія. 10 альбомів, сотні відіграних концертів і вистав, ролі в кіно, участь в проекті "Брюссель", створеного Святославом Вакарчуком, тренерське крісло в найрейтинговішому вокальному шоу "Голос країни"  і, як закономірний і заслужений підсумок довгої кропіткої роботи - тисячі проданих альбомів і понад півмільйона слухачів. Слухачів, кожен з яких на концертах не випадковий, кожен зі своєю історією, пережитою під пісні Сергія. Цей тур для музиканта - не тільки спосіб підвести риску чергового етапу, а й привід зібратися разом з шанувальниками та подякувати їм за весь шлях, пройдений разом. Концерт відбудеться 23 жовтня у Хмельницькій обласній філармонії.

І закриває наш ТОП-11 найкращих подій жовтня: перше україномовне гумористичне шоу Вар'яти.

Вар'яти шоу - було створено у 2010 році кращими представниками українського гумору, в тому числі і Сергієм Притулою. Сергій Притула - телеведучий, український шоумен, актор, автор і співпродюсер народного шоу Файна Юкрайна, екс-ведучий ранкового шоу Підйом, талант-шоу Україна сльозам не вірить, ведучий Педан-Притула шоу, Пристрасті по ревізору, Хто зверху?, "СуперИнтуиция". Та з 2016 року - керівник, ідейний натхненник, ведущий "Вар'ятів". Шоу Вар'яти пройде у Хмельницькій обласній філармонії - 26 жовтня.

​Друзі, на сайті MoeMisto.ua проводяться різноманітні РОЗІГРАШІ КВИТКІВ. Приймайте участь та вигравайте безкоштовно квитки на незабутні та яскраві концерти, театральні вистави... тощо.

Переможцем розіграшу можеш бути саме ТИ!

Не пропустіть, можливість піти на цікаву подію у Хмельницькому!

Більше подій на Моє Місто Хмельницький!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Без яєць, з медом чи шоколадом: прості рецепти пасок
Без яєць, з медом чи шоколадом: про... Паска – одна з головних страв на великодньому столі. Ми зібрали для вас нові та перевірені рецепти. Тут є рецепт корисно...
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...