ТОП-8 найяскравіших подій лютого

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
31 січня 2017

До кінця наближається Зима, залишився лише один останній місяць лютий. "Лютий" назва закріпилася за місяцем в середині минулого століття. Це третій місяць зими та другий місяць року, який є найкоротшим серед зимових місяців, але він найпримхливіший. Це особливий місяць у період якого Зима зустрічається з Весною. У цьому році лютий має лише 28 днів.

ТОП-8 найяскравіших подій лютого

 

MoeMisto.ua підготував для Вас ТОП-8 найяскравіших подій лютого. І так поїхали:

1. Вистава Київського театру-студії імпровізації: "Чорний Квадрат: А-ля кобеля, або все, що рухається". Комедія пройде 4 лютого, початок о 19:00.

2. Продовження пікантної вистави 6 лютого - "Чорний квадрат: Пікнік стурбованих, або А-ля кобеля-2", початок о 19:00. 

3. 5 лютого відбудеться концертна програма у виконанні симфонічного оркестру "Французький поцілунок", початок о 19:00. 

4. Український рок-гурт "Без Обмежень" у Хмельницькому. Концерт пройде 10 лютого, початок о 20:00. 

5. Концерт гурту "Скай" відбудеться 12 лютого, початок о 19:00. 

6. Гурт ТІК у Хмельницькому з концертною програмою під назвою "EUROДВІЖН". Виступ відбудеться 16 лютого, початок о 19:00. 

7. Кращий грузинський ансамбль в Україні "Балет Сухішвілі". Грузинські народні танці хмельничани зможуть побачити 24 лютого, початок о 19:00. 

8. Євген Хмара з новим шоу під назвою "Колесо життя". Концерт піаніста-віртуоза у Хмельницькому відбудеться 28 лютого, початок о 19:00 (КОНЦЕРТ відмінено).

 

Більше подій на MoeMisto.ua

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... День української писемності та мови традиційно відзначають 9 листопада вже 23 роки поспіль. А 21 лютого - Міжнародний д...
ТОП українських фільмів, які варто подивитись кожному
ТОП українських фільмів, які варто... Україна вже не виглядає слабкою чи неважливою у світі. Нас вже не сплутають з кимось іншим на карті чи не порівняють з р...