Чорний квадрат. 6 соток пристрасті або До і після сексу: Дачні історії

Чорний квадрат. 6 соток пристрасті або До і після сексу: Дачні історії

22 листопада відбудеться комедійна вистава від Київського театру Чорний Квадрат під назвою: 6 соток пристрасті або До і після сексу: Дачні історії, початок о 19:00.

Вистава з проекту "До і Після сексу". Місце дії - дача під Києвом. Мета дії - зайнятися коханням або сексом (як кому пощастить). Характер дії - відверта комедія з жирним гумором і не худими акторами. Весняний салат з еротичним соусом сексу в спектаклі немає, але говорити про нього будуть постійно ... Які у вас виникають асоціації зі словом "Дача"?

  • Це місце, де саджанець стає деревом, насіннячко - овочем, а людина - раком Може бути ... А може це нев'янучі бур'яни, агресивні комарі з колорадськими шкідниками і ніколи не закінчується будівництво? Дозвольте вас переконати, дорогі друзі, що Дача - це, в першу чергу, місце, де можуть втілюватися в життя найсміливіші фантазії .... яскраво, смішно, відверто, сміливо і невимушено про відносини між чоловіком і жінкою, про те, про ніж мовчати вже не можна. Ми починаємо вчасно, але можемо затримати спектакль не більше як на 15 хвилин для любителів пробок.

Комедія пройде у ДК Розмай, що знаходиться у місті Кам'янець-Подільському.

Вартість квитка: 130-300 грн.

Запрошуємо усіх на вистава з проекту "До і Після сексу" у Кам'янець-Подільський!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення