Даруємо квитки від "SkyPark" для друзів сайту moemisto.ua/km

Даруємо квитки від "SkyPark" для друзів сайту moemisto.ua/km

Перший в країнах СНГ дитячий батутний комплекс для святкування днів народження  SkyPark працює для Вашого відпочинку.  

Ми пропонуємо Вам чудову можливість активно відпочити, а також влаштувати свято вашим дітям – цікаво відзначити день народження у веселій невимушеній атмосфері. 

У "SkyPark" для цього є все, а саме:

- Батутна зона: площа - 500 кв.м. Розвиває опорно-рухову систему; за допомогою батута можна здобути спортивні навички акробатичного характеру. На батутній зоні працюють професійні інструктори, які слідкують за порядком на батутах та навчають людей різного віку виконувати акробатичні вправи.

- Поролонова яма:  розташована з батутною зоною. Площа - 50 кв. м. Глибина - 1.5 м. Яма наповнена поролоновими кубиками кількістю 5000 шт. Поролонова яма використовується для розваг та для безпечного навчання дітей акробатичним трюкам.

- Баскетбольне кільце: розташоване над батутною зоною. Гра у м’яч – улюблена забава дітей будь-якого віку, від зовсім малюків, що тільки навчилися стояти на своїх двох, до підлітків. А тут це можна поєднувати зі стрибками на батуті.

- Надувний батут (гірка, лабіринт): допомагає розвинути координацію рухів, укріпити і сформувати фізичні можливості дітей.

- Лабіринт дитячий 3-поверховий: включає в себе практично всі інші дитячі атракціони: гірки, башточки, сходи, лазанки, тунелі. Захват дітей від даного типу розваг пояснюється дуже просто: навіть одне проходження всього лабіринту займає багато часу, не кажучи вже про те, що лабіринт набридне дитині лише через п'ять-шість проходжень, а після вона, швидше за все, вже втомиться. Таким чином, дитячий лабіринт набридає дітям набагато повільніше, ніж звичайні атракціони на кшталт гойдалок та гірок.

- Зона для дітей до 6 років: басейн з кульками, шведська стінка, дитячі машинки, конструктори, різноманітні іграшки, дитяча кухня. У зоні працює професійний вихователь, який наглядає за дітьми.

- Зона харчування: відкрита піцерія, власна кондитерська, кав'ярня, повноцінне меню ресторана - вишукані страви української, японської (суші) та європейської кухонь.

- 7 кімнат для святкування дитячих днів народження: дизайн – у стилі  найулюбленіших дитячих мультфільмів.

- Тенісний стіл.

- Самокати, машини для катання.

- Гральні автомати: баскетбол – 2 шт., тетріс–  2 шт., снайпер, боксерська груша, аерохокей– 3 шт., відеогра шутер, автомат "Вдарь жабку", "Впіймай іграшку", Машинка-качалка.

- Тир.

- Кінотеатр SuperXD.

- X-Box та X-Box Kinect.

- Пневматичні пушки (стріляють поролоновими кульками).

- Страховочна резинка на батутній зоні на основі батутів банжо.

Ми працюємо:

Пн-Пт з 12-00 до 21-00, Сб-Нд з 10-00 до 21-00

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення