День Міста 586 років

День Міста 586 років

23 - 24 вересня ми відзначатимемо 586-річницю з часу першої писемної згадки про м.Плоскирів, нині – Хмельницький та 451 рік з часу надання місту Магдебурзького права.

 У ці дні у нашому місті панує зворушливо-піднесений, наповнений почуттям любові до рідного міста та України, гарними спогадами з дитинства та юності настрій, що єднає нас усіх. Хмельницький оживає, у старовинному центрі вже з ранку вирують людські потоки: хмельничани зустрічаються із друзями та знайомими, святкують у численних кав’ярнях, багато хто з колишніх хмельничан приїздять на свою малу батьківщину, відбувається ціла низка різноманітних цікавих безкоштовних заходів у місті, які мають надзвичайно велику кількість вдячних глядачів. Все це дало підставу цього річ вперше всі заходи об’єднати однією темою: "День міста з романтичним настроєм".

Запрошуємо усіх на День Міста!

Коментарі до події (1)
  • Gennadiy714 19 Вересня

    Багато хто, в тому числі і я, перестали ходити на День міста після того, як скасували найяскравіше видовище - вечірній салю на стадіоні ,,Поділля". Думаю і цього року не буде цого, отож і цього разу ні з сім'єю(раніше було традицією) , ні сам не піду!
Отримуйте
регулярні оновлення