Дівчина у лабіринті

Дівчина у лабіринті

Всі анонси від: SmartCinema

 П'ятнадцять років тому хтось викрав дівчину. Її звуть Саманта Андретті. Зараз їй 28 років і вона абсолютно нічого не пам'ятає. Жінка навіть не знає, як вона опинилася на лікарняному ліжку в палаті без вікон із переломом ноги. Єдина людина, яку вона бачить – це якийсь доктор Грін, профайлер, який їй і розповів що з нею сталося раніше. Він обіцяє допомогти Саманті в усьому розібратися, але для цього йому потрібно проникнути до її розуму. Довіряти йому? У той же час цю справу розслідує приватний детектив Бруно Генк. І він хоче дістатися до істини раніше Гріна.

Проект знятий за мотивами однойменної книги Донато Каррізі. Фільм зрежисував сам автор першоджерела, в активі якого також є робота "Дівчина в тумані" (2017).

Ролі в картині виконали: Тоні Сервілло ("Наслідки любові" (2004), "Велика краса" (2013), "Дівчина в тумані" (2017)), Дастін Хоффман ("Метелик" (1973), "Крамер проти Крамера" (1979, "Оскар" за "Найкращу чоловічу роль"), "Людина дощу" (1988, "Оскар" за "Найкращу чоловічу роль")), Валентина Беллі ("Декамерон" (2015), серіал "Медічі").

Стрічка вийшла в італійських кінотеатрах 30 жовтня 2019 року.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення