Два анекдоти на вечерю

Два анекдоти на вечерю

Хмельничан запрошують на виставу за п'єсами А.П.Чехова «Ведмідь» & «Освідчення»

Режисер- постановник - заслужений діяч мистецтв України В'ячеслав Жила

Художник- постановник - Бруно Сабчак (Польща)
Костюми - дизайнер Олена Бернацька, бренд HELENBER
Взуття - від Kachorovska atelier
Композитор - Юрій Звонар
Продюсер - Слава Жила

У головних ролях:

Олена Іванівна Попова - народна артистка України Ольга Сумська
Григорій Степанович Смірнов - заслужений артист України Віталій Борисюк
Іван Васильович Ломов - Юрій Горбунов
Наталія Степанівна Чубукова - Лілія Ребрик
Ведучий, Лука, Степан Степанович Чубуков - заслужений артист України Олексій Вертинський

 Вистава за п'єсами "Ведмідь" і "Освідчення" - це дві абсолютно несхожі історії про кожного з нас, хто хоча б раз у житті закохувався. Вишуканий букет артистів змусить нас переживати усі події, що відбуваються та вірити у нашу співучасть в цих амурних історіях. Каскадерьскі трюки, стрільба, поцілунки та обійми - не залишуть Вас байдужими до того, що відбувається на сцені і в залі! А ще вистава навчить Вас вірити в безумовність коханих та близьких для Вас людей. В цей прекрасний вечір Ви потрапите у вир земних хмаринок та купідонів, адже шлюби укладаються на небесах!

"Ведмідь" - історія неймовірна! Коли поміщик Григорій Степанович Смирнов, який приїхав забрати борг у вдови Олени Іванівни Попової, не отримує бажаного, він має намір влаштувати скандал, готовий окупувати її будинок, діставати господиню усіма розумними і нерозумними способами. Аж раптом - посеред нескінченної суперечки між чоловіком і жінкою, виникає та сама іскра. Кохання. Додайте до цього гострохарактерного слугу, незвичне пластичне рішення - і уявіть, яким чином закінчиться ця неймовірна подія!

"Освідчення". Сюжет цієї п'єси - простий, як і всі геніальні жарти Чехова. Сім'я Чубукова (батько і дочка ) давно сусідить з поміщиком Ломовим. І, зрозуміло, всі троє, замислюються про "об'єднання капіталів", та тільки Ломов зі своєю підозрілістю, можна навіть сказати параноєю, ніяк не наважувався зробити пропозицію Наталії Степанівні. Але - чи то вік підійшов, чи то "зірки зійшлися", в той ранок Ломов прибуває в село до Чубукова у фраку ... Так-так, по брудній сільській дорозі, в лакових штиблетах і білій краватці. По секрету повідомивши батькові майбутньої нареченої про свої наміри і заручившись його згодою, Ломов залишається один на один з Наталею. Але замість того, щоб зробити пропозицію - і почати, нарешті, сімейне життя, Ломов затіває земельні суперечкуи з господинею. Так що ж все-таки вийде з цієї непримиренної парочки? Чи почнеться сімейне щастя?...

Іскрометна, тонка та зворушлива вистава.
Абсолютно несхожі історії, об'єднані дотепним рішенням і талантом видатних артистів театру і кіно.

Тривалість 2 години з антрактом.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення