Фільм "Інший світ: Кровна помста"

Фільм "Інший світ: Кровна помста"

Це вже п'ятий фільм франшизи "Інший світ". Також вже анонсована шоста частина.

Протягом тисяч років вампіри і лікани ведуть запеклу криваву війну, в якій загинуло величезна кількість представників цих двох видів. Вже багато років в самому епіцентрі цього протистояння знаходиться вампір на ім'я Селену, яка воює за себе і своїх близьких. Вона пройшла через багато, знищила найсильніших представників перевертнів і вампірів, а також пережила втрату близьких їй людей. Але, незважаючи на всі труднощі і небезпеки, вона продовжує вести свою боротьбу в надії, що одного разу все закінчиться і вона зможе почати спокійне життя без вбивств, постійних втрат і вічного страху. 

У ліканів з'являється новий могутній лідер - Маріус, і поступово перевертні, які довгий час перебували в тіні, набираються сил для вирішальної битви з вампірами. При цьому обидва види мріють роздобути Селену, адже з її допомогою крові можна створити непереможного гібрида, здатного перевернути хід усієї багатовікової війни. Настає вирішальна кривава битва, в якій раз і назавжди вирішиться, хто ж все-таки сильніше і заслуговує на подальше існування: лікани або вампіри? Яку ж роль у фінальній битві, яка вирішить результат всієї війни, зіграє Селену?

 

Режисер: Анна Ферстер

Жанр: бойовик, жахи

В ролях: Кейт Бекінсейл, Тео Джеймс, Чарльз Денс, Тобайас Мензіс, Лара Пулвер, Алісія Вела-Бейлі, Трент Гарретт, Клементін Ніколсон

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення