Фільм "Каліфорнійський дорожній патруль"

Фільм "Каліфорнійський дорожній патруль"

Пригодницька комедія "Каліфорнійський дорожній патруль" режисера та сценариста Декса Шепарда. До того ж, для Шепарда проект став продюсерським дебютом. В основу сюжету ліг однойменний телесеріал. Тоді було знято 139 серій, які вийшли на екрани з вересня 1977 по травень 1983 року. У 1999 році серіал перезапустили з тими ж акторами у головних ролях. Про повнометражний фільм заговорили в 2005 році і лише в 2015 приступили до зйомок.

Поліцейські Джон Бейкер і Френк Пончерелло разом патрулюють вулиці міста на мотоциклах. Отримавши по рації сигнал від диспетчера, вони відправляються на місце події, щоб врятувати жителів міста від чергового злочинця або небезпечного порушника. Здавалося б, їх робота давно стала рутиною і втратила всі принади, але абсолютна протилежність характерів напарників і їх різні переваги у всьому нерідко ставлять головних героїв в безглузді і навіть комічні ситуації. Крім того, регулярно жартуючи один на іншому, друзі не забувають і про взаємовиручку.

Тривалість: 100 хв.

Режисер: Декс Шепард

Жанр: бойовик, комедія, кримінальний

В ролях: Майкл Пенья, Декс Шепард,Джессіка МакНемі, Адам Броді, Райан Хансен, Джастін Чатвін, Вінсент Д'Онофріо, Крістен Белл, Роза Салазар

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення