Гастролі Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича

Гастролі Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича

Всі анонси від: Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького

Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені М.Старицького запрошує хмельничан та гостей міста на гастролі Льовівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича.

Театр постійно виїжджає на гастролі, географія котрих відзначається неабиякою широтою. З мистецтвом Дрогобицького театру знайомі глядачі багатьох міст України. Колектив побував також у містах Прибалтики, Білорусі, США, Словаччині, Польщі, Туреччині. Це тільки окрема сторінка багатої і змістовної історії Дрогобицького театру. За ними - постійний творчий пошук, натхненна праця усіх його поколінь: від засновників театру і перших акторів - до тих, хто сьогодні доносить високе мистецтво з дрогобицької сцени до глядачів.

  • Гастролі у Хмельницькому пройдуть 2 та 3 липня, початок о 18:30.

2009 року театру був наданий почесний статус "Академічний". Підтвердженням високого рейтингу театру в 2007-2008 рр. є нагородження колективу дипломом переможця національного Бізнес-рейтингу з присвоєнням звання лідера галузі за основним видом діяльності "Театральна та інша мистецька діяльність". Театру за підсумками 2008 року вручено орден "Зірка економіки України" другого ступення. За результатами ранжування колектив у 2009 році посів дев'яте місце сумарного балу в Україні серед підприємств комунальної власності, а також відзначений дипломом "Комунальне підприємство року". Дипломом "Державний керівник року" та орденом "За заслуги у професійній діяльності" відзначений директор театру М. Гнатенко.

Програма гастролів у Хмельницькому:

Бажаємо приємного перегладу!

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (0382) 65 59 25

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення