Балет Кармен-сюїта у Хмельницькому

Запрошуємо усіх на балет "Кармен-сюїта".

Захід пройде 8 березня у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького, початок о 18:00.

"Кармен-сюїта" - шедевр світового балету. Історія про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро. Любовний трикутник, який закінчується трагедією не залишить вас байдужими. Зміст новели Проспера Мериме, що розкривається в опері в чотирьох актах, у балеті ущільнено в один. У витоків задуму балету після опера "Кармен" стояла балерина Майя Плисецкая. Для неї кубинський балетмейстер Альберто Алонсо вигадав лібретто і хореографію "Кармен-сюїти", а чоловік і композитор Родіон Щедрин написав транскрипцію до балету.

  • Лібретто: по новелі Проспера Мериме "Кармен": Альберто Алонсо
  • Хореографія: Альберто Алонсо Музыка: Жоржа Бизе і Родіона Щедрина
  • Балет на 1 дію

Справжній вечір іспанської пристрасті і у виконанні прими-балерини Національної опери України, судді шоу "Танці із Зірками" і кращої балерини України Катерини Кухар. (Ekaterina Kuhar) Катерина Кухар - прима-балерина Національної опери України, Народна артистка України, лауреат міжнародних конкурсів. Її запрошують танцювати на кращі балетні сцени світу, а в Україні завдяки її імені у балетного мистецтва стало більше прихильників.

Катерина Кухар - символ сучасного українського балету. Вона промальовувала своїм тілом кожну деталь в танці акуратно і красиво, від повороту голови до кінчиків пальців, а її драматичний талант допоможе глядачеві буквально прожити разом з балериною історію її персонажів.

  • Вартість квитків: 120-690 грн.

Детальна інформація за номером: (0382) 65 59 25

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення