Казка-мюзикл Білосніжка та семеро гномів

Запрошуємо усіх на казку-мюзикл "Білосніжка та семеро гномів".

Захід пройде 9 листопада у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького, початок о 12:00.

Казка-мюзикл «Білосніжка і сім гномів». Справжній подарунок від акторів театру пригод і фантастики "Каскадер" - творців хітових спектаклів-мюзиклів «Рапунцель. Казка про зниклу принцесі »,« Снігова королева. Сила гарячого серця »,« Кіт у чоботях »,« День народження принцеси »,« Новорічні пригоди Червоної Шапочки »,« Н-у-у заєць постривай », які так полюбилися глядачам України, Німеччини, Австрії та інших європейських країн. Для тих, хто цінує добрі, веселі і чарівні дитячі вистави, слід від яких назавжди залишається в серці кожної дитини.

Всіх глядачів чекає чудовий подарунок - прем'єра нового мюзиклу театру «Білосніжка. Новорічна історія »за мотивами твору братів Грімм, герої якого запросять вас до цієї казкової подорожі, повної пригод і святкових чудес. Сюжет про прекрасну дівчинку «білу, як сніг, і рум'яну, як троянда» вже не одне століття передається з вуст в уста, набуваючи нових прочитання. Коли звернулися до нього і брати Грімм, і Уолт Дісней, створюючи свій перший повнометражний анімаційний фільм. А сучасних версій легендарної казки в кіно і анімації і не перелічити! Київський театр «Каскадер» пропонує ще раз зануритися в прекрасну середньовічну історію про добро і зло, справжню красу і огидну заздрість, відданість і зрада. Отже, незабаром Білосніжку виповнюється 16 років, і вона повинна стати королевою. Але в її злої мачухи зовсім інші плани - вона хоче захоплювати все нові і нові землі і вічно залишатися молодою і красивою. Однак на заваді стоїть юна і вразлива Білосніжка. Тому, мачуха виганяє її до темного лісу, де принцесу чекає зустріч з гномами .... Про пригоди Білосніжки, боротьбу за своє щастя, справжню дружбу і любов повідають герої нашої веселої казки.

Вистава припаде до смаку, як дітям будь-якого віку, так і дорослим, бо наш мюзикл - це, перш за все, якісне шоу, хороший цікавий сюжет, хороша музика, сучасна хореографія, поєдинки на лицарських мечах. Вам обов'язково сподобаються яскраві костюми, інтерактивне спілкування з усіма глядачами, дотепні жарти і мелодійні пісні. Кожен, хто відвідає наш спектакль отримає море позитивних емоцій і незабутніх вражень від чудової атмосфери свята, створеної спеціально для вас і вашої дитини!

Вартість квитка: 80-220 грн.

Вистава идет українською мовою. 

Тривалість вистави: 1 год. 15 хв. без антракту (Дітям до 3 років включно вхід безкоштовно, в супроводі доросли, без надання місця).

Детальна інформація за номером: (0382) 65 59 25

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення