Комедія «Ревізор»

Театр Старицького запрошує на виставу «Ревізор»!

Появи цього персонажу в будь-якому закладі викликає паніку та занепокоєння! Особливо, якщо совість працівників не зовсім чиста. «Ревізор» в театрі Старицького 28 лютого, початок о 18:00.

Геніальний «Ревізор» за Миколою Гоголем розповідає про вічне: чиновників та хабарників.

Історія, яка повторюється з кожним днем. Провінційне містечко з його чиновницькою «елітою» і столичний шахрай, що випадково приїхав, з помічником, якого прийняли за ревізора.

Ошукавшись, чиновники, що прокралися, намагаються заручитися підтримкою впливової фігури і...

Те, що відбувається на сцені, знайоме кожному глядачеві, адже хабарництво майже невиліковне, а ситуації, в які потрапляють хабарники, часто стають темами для авторів.

Вистава, яка безперервно тримає глядачів у настрої.

Насолоджуйтесь!

«Ревізор» — комедія Миколи Гоголя, написана упродовж 1835 — 1836 років. Вважається, що сюжет комедії підказав авторові Олександр Пушкін. Зокрема у спогадах Володимира Сологуба описується, що: «Пушкін познайомився з Гоголем і розповів йому про випадок, що трапився у місті Устюжні Новгородської губернії — про якогось проїзного пана, що видав себе за чиновника міністерства й обібрав усіх міських жителів». Відомо також, що Гоголь неодноразово писав Пушкіну про наміри закинути роботу над п’єсою, проте Пушкін наполегливо радив Гоголю не припиняти роботу.

У комедії висміяна й побутова сторона життя мешканців міста: затхлість і вульгарність, незначність інтересів, лицемірство й неправда, чванство, повна відсутність людського достоїнства, марновірство й плітки. 

Коментарі до події (43)
  • Адміністратор Хмельницкий 28 Травня

    Юлія Кавецька стає переможцем розіграшу квитків. Вітаємо)
  • Сергій Калінін 28 Травня

    Хочу на ВИСТАВУ
  • Тетяна Прекуп 28 Травня

    Хочу на ВИСТАВУ
  • Олександр Коновалов 27 Травня

    хочу на виставу
Отримуйте
регулярні оновлення