Конкурс "7 чудес Хмельницького" від vsim.ua

Конкурс "7 чудес Хмельницького" від vsim.ua

Україна багата на визначні пам’ятки, деякі з яких мають загальносвітове значення. А чи є у Хмельницькому те, чим місто відрізняється від інших в Україні?
Ми розпочинаємо відбір об’єктів для номінації «7 чудес».
Приєднуйтеся до обрання та розповідайте, що вирізняє Хмельницький від інших міст країни. Замки й палаци, заповідники й національні парки, печери та озера — всім цим багата Україна та Хмельниччина зокрема. Окремі визначні об’єкти країни навіть долучені до переліку Світової спадщини ЮНЕСКО, як, до прикладу історичний центр Львова. Є чимало способів дізнатися про найцікавіші та найвизначніші пам’ятки України, і один із них — переглянути список із семи чудес, який визначили у далекому 2007 році. Окремі списки в рамках конкурсу були присвячені природним та історико-архітектурним об’єктам, а також замкам, фортецям та палацам. Крім того, власний список із семи чудес має Київ. В рамках іншого конкурсу вже на Хмельниччині перелік із семи чудес обрали для Кам’янця-Подільського.

А які найвизначніші об’єкти має Хмельницький? Що у місті є такого, чого немає в інших населених пунктах області та навіть всієї України? Ми, редакція видання vsim.ua, вирішили провести власний конкурс на визначення найцікавіших об’єктів Хмельницького.
У конкурсі «7 чудес Хмельницького» зможуть взяти участь всі читачі нашого сайту. Крім того, до обрання ми залучимо профільних експертів у галузі культури, історії, краєзнавства, туризму та довкілля.

Об’єкти будуть обрані у три етапи:
  • попереднє обрання об'єктів для голосування — будуть залучені всі читачі, триватиме два тижні
  • обрання об’єктів для голосування — будуть залучені експерти, триватиме один тиждень
  • голосування на сайті — будуть залучені всі читачі, триватиме один тиждень

Обрання семи природних чудес Хмельницького ми розпочинаємо вже з 16 липня. Запропонувати об’єкт для номінації може будь-хто. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму.
Об’єкт, який ви запропонуєте, повинен відповідати трьом критеріям:
  1) це повністю або переважно об’єкт живої чи неживої природи — допускаються ліси, парки, сквери, окремі дерева, водойми, об’єкти рельєфу тощо
  2) це унікальний об’єкт, тобто він чимось вирізняється від аналогічних такого ж типу
  3)  це об’єкт, що повністю або частково розташований на території Хмельницького це об’єкт, який є вільно доступним для перегляду чи відвідування, за виключенням випадків, коли обмеження встановлене з метою його збереження

Спеціальна форма, через яку ви можете запропонувати об’єкт для голосування, містить п’ять пунктів:

► Який природний об'єкт Хмельницького ви вважаєте визначним? — тут потрібно вказати, що ви пропонуєте для номінації (відповідь обов’язкова)

Чому ви вважаєте цей об'єкт визначним? — тут потрібно пояснити, що вирізняє об’єкт з-поміж інших (відповідь не обов'язкова)

 Де цей об'єкт розташований? — тут можна вказати адресу, координати чи опис розташування (відповідь обов’язкова)

► Як цей об'єкт виглядає? — потрібно додати посилання на фото та відео (відповідь обов’язкова)

Ваші контактні дані — вкажіть, як з вами можна зв'язатися для уточнення вашої відповіді (відповідь не обов'язкова) Звертаємо вашу увагу, що під час заповнення форми ви можете вказувати лише один об’єкт. Однак форму можна заповнювати кілька разів. Таким чином ви можете запропонувати декілька об’єктів для обрання в межах номінації.

Партнери конкурсу:

  • «Посмішка успіху» Паламарчука Станіслава — стоматологія, що дарує щасливі посмішки
  • «Фруктовий рай» — завжди свіжі овочі та фрукти
  • ПрАТ "Хмельпиво" Наше пиво - живе пиво
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення