«Музичні візерунки»: Концерт оркестру ансамблю «Козаки Поділля»

«Музичні візерунки»: Концерт оркестру ансамблю «Козаки Поділля»

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

«МУЗИЧНІ ВІЗЕРУНКИ»: КОНЦЕРТ ОРКЕСТРУ АНСАМБЛЮ «КОЗАКИ ПОДІЛЛЯ»

17 вересня о 17.00 оркестр академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля" запрошує усіх поціновувачів української народної музичної спадщини на незабутній концерт "Музичні візерунки".

Цього вечора наш оркестр під орудою диригента Олександра Якубова подарує вам унікальну можливість насолодитися мелодіями, які з давніх-давен передаються з покоління в покоління, та несуть в собі невичерпний оптимізм та незламний дух українців.

Жваві та барвисті, ніжні і запальні, веселі і ритмічні, ці мелодії – живий спогад про наше минуле і справжнє втілення української душі, душі нескореного народу, який попри всі труднощі йде вперед з гордо піднятою головою та усмішкою на вустах, промовляючи усьому світу: «Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці!»

Особливих барв «Музичним візерункам» додадуть наші чудові солістки - Оксана Василевська (флейта) та Майя Онищук, заслужена артистка України (скрипка).

Тож завітайте на наш концерт, щоб вкотре зазирнути у невичерпну скарбницю неповторного народного пісенного мистецтва, яке надихає, вражає та об'єднує людей!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення