Заслужена артистка України Ірина Харечко. Концерт органної музики

Заслужена артистка України Ірина Харечко. Концерт органної музики

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

ІРИНА ХАРЕЧКО: КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

Запрошуємо поціновувачів органної музики насолодитися перлинами творчості видатних композиторів Йоганна Себастьяна Баха та Ференца Ліста у віртуозному виконанні нашої гості з Києва – солістки Національного будинку музики, заслуженої артистки України Ірини Харечко!

Концертні програми цієї виконавиці завжди вирізняються особливим, тільки їй притаманним настроєм, адже завдяки філігранній техніці виконання, артистизму та досконалому володінню інструментом пані Ірина по праву вважається однією з найяскравіших органісток не лише в Україні, а й за її межами.

У творчій скарбниці артистки – понад дві сотні органних творів різних стилів та епох, велика кількість записів на українському радіо та телебаченні, три компакт-диски («Твори Й. С. Баха», «Музика старого світу», «Французька органна музика ХІХ–ХХ століть»). Також вона активно гастролює та є учасницею чисельних органних фестивалів.

Отож, скористайтеся чудовою нагодою почути, як велично та натхненно зазвучить наш орган завдяки таланту та майстерності Ірини Харечко! Чекаємо вас у філармонії 24 січня о 18.00.

У програмі:
Й.С.Бах – Токата і фуга мі мажор, BWV 566
Й.С.Бах – Два хорали з Органної меси: «Десять заповідей», «Вірую», BWV 678, 680
Ф.Ліст – Симфонічна поема «Данте»
Й.С.Бах - Прелюдія і фуга до мажор, BWV 531
Ф.Ліст - Прелюдія і фуга на тему В-А-С-Н
Й.С.Бах – Токата і фуга ре мінор, BWV 565

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення