Концерт «Великий Верді»

Концерт Концерт «Великий Верді» в Хмельницькому відбудеться 1 листопада о 18:00 в Філармонії
Libiamo, libiamo ne'lieti calici

che la bellezza infiora...

Мабуть, кожен, хто щойно прочитав ці рядки, про себе уже наспівує цю чудову арію з опери «Травіата»! І це яскраве свідчення того, що недарма уже два століття її автора, Джузеппе Верді, вважають одним із найвидатніших майстрів оперної музики у всій історії музичного мистецтва. 26 опер, твори для хору, чудові зразки духовної, камерної, інструментальної і вокальної музики – так можна коротко оповісти про ту багату творчу спадщину, яку цей композитор залишив світу.

Нещодавно виповнилася 210-та річниця з дня народження геніального італійця, тож ми не могли оминути увагою цю важливу подію. З нагоди відзначення цієї дати,
1 листопада о 18:00 запрошуємо усіх поціновувачів його творчості до Хмельницької обласної філармонії на надзвичайне музичне свято!

Цього вечора для вас звучатимуть найвідоміші та найулюбленіші арії та уривки з творів Джузеппе Верді! Виконуватимуть їх наші талановиті гості з Вінницької обласної філармонії: солісти народна артистка України Ірина Швець (сопрано), заслужена артистка України Наталя Лановенко (сопрано), Володимир Полторацький (тенор) та Йосип Машталяр (баритон) у супроводі симфонічного оркестру філармонії під керівництвом диригента Максиміліана Марії Джаннетті (Мюнхен-Одеса).

Цим музичним вечором ми хочемо віддати шану та висловити своє захоплення життям і творчістю Великого Верді, тож приходьте, аби разом із нами відсвяткувати день народження композитора та відчути всю велич його музичного спадку!

Приєднуйтеся до нас, станьте частиною цієї незабутнього події та насолодіться магічним світом оперної музики!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення