Концертна програма Євгена Геплюка

Концертна програма Євгена Геплюка

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Запрошуємо усіх на концертну програму Євгена Геплюка - (фортепіано, м. Київ).

Захід пройде 25 вересня у Хмельницькій обласній філармонії, початок о 18:30.

Євген Геплюк - піаніст, композитор, член Національної спілки композиторів України. Народився 15 вересня 1981 року в м. Кам`янці-Подільськомув родині музикантів. У 1996 році закінчив Кам’янець-Подільську дитячу хорову школу. У 200 році з відзнакою закінчив Xмельницьке музичне училище імені В. Заремби, в якому навчався на двох відділах: теоретичному (у класі Стрельнікової І.О.) та фортепіанному (у класі Колосовської М.В.). У 2005 році закінчив фортепіанний факультет Національної музичної академії імені П.І. Чайковського з відзнакою. У 2008 році закінчив асистентуру-стажування НМАУ імені П.І. Чайковського по спеціальності фортепіано, творчий керівник - Заслужений артист України Кот Юрій Миколайович. Впродовж навчання в Національній музичній академії імені П.І. Чайковського займався композицією у класі Народного артиста України, професора Левка Миколайовича Колодуба. З 2006 року працює в Національній музичній академії імені П.І.Чайковського концертмейстером кафедри мідних духових та ударних інструментів.

Євген Геплюк – володар Гран-прі обласного конкурсу «Нові імена» (м. Хмельницький, 2000), лауреат I премії Всеукраїнського конкурсу «Conamorefestum» (м. Київ, 2014), лауреат III премії ІІІ-го Міжнародного конкурсу музичного мистецтва "Харківські асамблеї" (м. Харків, 2018), дипломант Міжнародного конкурсу піаністів «Classic-Поділля» (м. Хмельницький, 2004), двічі дипломант Всеукраїнського конкурсу «Нові імена» (м. Київ,1999, 2000). Постійно веде концертну діяльність як соліст, концертмейстер та у складі камерних ансамблів. Виступав з сольними програмами в концертних залах м. Києва, Хмельницького, Кам’янця-Подільского. У 2018 році виконав дві сольні програми в м. Паттайя (Таїланд). Виступав з Академічним симфонічним оркестром Хмельницької обласної філармонії, диригенти: Ернст Вюрдінгер (Австрія) та Заслужений діяч мистецтв України Сергій Леонов.

У творчому доробку Євгена Геплюка фортепіанні, камерні інструментальні та вокальні твори, хори, а також твори для струнного, духового та симфонічного оркестрів. Його твори  виконувались на фестивалях «Музичні прем’єри сезону» (Київ, 2004, 2007), «MusicMarineFest» (Одеса, 2007), «Київ МузикФест» (Київ, 2007). У лютому 2018 року Євгена Геплюка було прийнято до Національної спілки композиторів України.

У програмі концерту:

  • Ф. Шопен - 24 Прелюдії, ор. 28
  • П.І. Чайковський - "Пори року", ор. 37 bis

Вартість квитків: 60-70-80 грн.

Детальна інформація за номером: (0382) 79 44 74

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення