Легендарна вистава Дядя Ваня

Запрошуємо усіх на легендарну виставу Дядя Ваня.

Захід пройде 17 грудня у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького, початок о 19:00.

Справжнім шанувальникам творчості А. Чехова, тонко відчуває атмосферу його творів і знайомим не з чуток з його героями, буде особливо затишно на виставі «Дядя Ваня». Він один з небагатьох на сьогоднішній день, хто зберіг первозданність світу драми, створеного автором за законами безсмертя, ім'я якому - любов.

Класика тому й називається класикою, що час від часу виникає нестримне бажання повернутися до неї і знову відкрити щось просте і сокровенне. Ми чомусь звикли, що Чехов - завжди напівтон, забуваючи, що Чехов - це ще й іронія. Остання, як відомо, є маскою для беззахисних.

У цій виставі напівтони майже відсутні. Дія набирає обертів вже з перших хвилин. Вмить персонажі перетворяться на застиглі маски, за якими вони надійно приховають від глядача свої істинні обличчя. Інколи ці маски будуть страшними, іноді - огидними, іноді - жалюгідними та смішними. Від страшного до комічного - один крок. Гра в міражі. Але коли немає справжнього життя, то живуть міражами. Все-таки краще, ніж нічого.

  • Вартість квитків 100-360 грн.

Детальна інформація за номером: (0382) 65 59 25

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення