Народний Бренд 2023 у Хмельницькому

Народний Бренд 2023 у Хмельницькому

Всі анонси від: RIA

З 2-го жовтня розпочався конкурс «Народний бренд 2023», який продовжує визначати кращих серед кращих і працювати разом з усією країною.

«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який проводить RIA Media. Це 22-річна історія і традиції, що сильніші за ворога. Тому, навіть під час війни він відбудеться вдруге, щоправда, з деякими змінами. Визначення найкращих цьогоріч буде проходити у п'яти містах нашої країни: Вінниця, Тернопіль, Хмельницький, Кропивницький та Чернівці.

Тож, якщо ви представник хмельницького бізнесу, встигніть стати його учасником. Взяти участь в конкурсі можуть лише ті бренди, які фізично знаходяться у Хмельницькому, а голосувати за кращий локальний бізнес також зможуть лише жителі міста. Такі обмеження існують для того, щоб люди обирали найкращих саме серед тих брендів, якими дійсно користуються. 

Конкурс триватиме впродовж двох місяців — від 2 жовтня до 30 листопада 2023 року.

Система голосування прозора та проста. Слідкувати за ходом голосування кожен може на сторінці результатів. Вони оновлюватимуться щодня, починаючи з 4 жовтня. 

Тож, реєструйтесь і отримуйте відзнаку «Народний бренд», а заразом довіру та прихильність клієнтів. Детальніше ознайомитися з правилами можна за посиланням: Правила голосування


ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР

ЮМОКС - склад сантехніки, опалення та кераміки

ПАРТНЕР ЗДОРОВ’Я

ПАРТНЕРИ

 

 

Коментарі до події (5)
  • Таня Таня 05 Листопада

    Аква Рум самий лучий магазин
  • Руднева Татьяна 09 Листопада

  • Inna Kemaeva 09 Листопада

    Вже 3 роки в нашому місті існує антикафе"Разом",яке підтримує молодь в усіх починаннях і за здоровий спосіб життя
Отримуйте
регулярні оновлення