NENSI ювілейний концерт у Хмельницькому

NENSI ювілейний концерт у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Запрошуємо усіх на концерт гурту NENSI у Хмельницькому.

До Дня Святого Валентина відбудеться ювілейний концерт у Хмельницькому гурту Ненсі. Захід пройде 15 лютого, початок о 19:00.

"Ненсі" - російська і українська музична поп-рок група, найбільш відома завдяки пісні "Дим сигарет з ментолом". Створена в 1992 році автором-виконавцем Анатолієм Бондаренком в місті Костянтинівка Донецької області.

NENSI - великий ювілейний концерт легендарного колективу. Від "Дим сигарет з ментолом" до супершоу "NENSiMAN". Нове фантастичне супервидовищних шоу в рамках ювілейного туру групи "НЕНСІ" - 25! Новітні та всенародно-улюблені хіти: "Дим сигарет з ментолом", "Чистий аркуш", "В шикарному готелі", "Чорний кадилак", "Ах, туман-туман", "Як любив я тебе" і багато інших. Яскраві і проникливі голоси солістів. Безліч несподіваних сюрпризів. Океан позитивних емоцій. Атмосфера справжнього музичного свята. Для вас НЕНСІ - поп група №1 - зіграє в своєму фірмовому стилі, подарує тепло і свою "ментолову музику", обожнену мільйонами.

Зустрічай фантастичне і супервидовищних шоу групи "НЕНСІ" - 25 у Хмельницькому!

Вартість квитка: 150-790 грн.

Коментарі до події (5)
  • Вікторія Бардар 14 Лютого

    Хочу на концерт
  • Оксана Лишенюк 12 Лютого

    Хочу на КОНЦЕРТ
  • Иван Федорчук 06 Лютого

    Ностальгія) Хочу на КОНЦЕРТ
  • Mari Vushuvka 28 Січня

    Група моєї молодості,  виросли з друзями під їхні пісні;випадково побачила тут оголошення, і я хочу на концерт ; по крайній мірі -буду  проситись)
Отримуйте
регулярні оновлення