Офіційне відкриття фестивального сезону в Буковелі

Офіційне відкриття фестивального сезону в Буковелі

Всі анонси від: ТК Буковель

З 8 по 10 грудня відбудеться офіційне відкриття фестивального сезону в Буковелі.

"Bukovel Open. Гори кличуть!" - фестивальне відкриття сезону в ТК "Буковель", що вже стало традиційним.

Ідеальний вікенд для всіх, хто любить сніг, гори і вечірки, а також атмосферу справжнього альпійського фестивалю. Спеціальним гостем відкриття сезону стане ONUKA!

ONUKA - українська електро-фольк гурт, створений в 2013 році. Співавторами проекту є її вокалістка Наталія Жижченко і Євген Філатов. Музика ONUKA - унікальний мікс мрійливої ​​електроніки, холодних нордичних мелодій і футуристичного диско. Живі шоу групи - завжди ретельно продумана програма зі своєю внутрішньою драматургією, особливою атмосферою і безліччю несподіваних сюрпризів. Гість Eurovision Song Contest - 2017, чиє шоу викликало справжній ажіотаж в Європі. Після виступу на конкурсі їх реліз Vidlik очолив електронні чарти iTunes в Великобританії, Німеччині, Голландії, Швеції і Данії. 

Діджей сети на Apres Ski Party Open Air біля центрального витягу, щовечора - тематичні вечірки в "Buka Club", "Veranda" і великий концерт в "Buka". І, звичайно ж, легендарна Pool-Party в басейні просто неба в "Voda Club".На схилах для любителів і новачків. Для бажаючих підвищити свій рівень майстерності свої двері відкриє Trick School з програмою з баттерінгу для досвідчених. Хлопці з проекту "Snow Factory" проведуть Ollie Contest за підтримки Burton і Amauter Countest від "Quiksilver", "Roxy", "DC". Дівчат чекає активна програма від проекту "Workout" з майстер-класами і тренуваннями.Рекорд з масового спускуДля всіх без винятку ми організуємо масовий фановий спуск "The Wall". Це єдині змагання, де для перемоги потрібні не стільки навички, скільки драйв, артистизм і найголовніше - креативний костюм.

  • Фестиваль пройде у концерт-холі "Бука".

Більше інформації про фестиваль BukovelOpen.

Придбати квитки за спеціальною акційною ціною і фестивальні браслети.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення