Презентація збірки Артема Полежаки

Презентація збірки Артема Полежаки

Всі анонси від: Книгарня Є

20 березня у Хмельницькому відбудеться презентація збірки Артема Полежаки "Навісні пісні", початок о 18:00.

  • Презентація пройде у Книгарні Є.

"Навісні пісні" - друга книга поета, який працює безпосередньо з реальністю, тією реальністю, що починається одразу за дверима квартири: падає на голови з балконів, прилітає в мармизи чиїмись кулаками, нахабно ворушиться в трусняках, нявкає хазяйськими кошенятами, сохне простирадлами у дворі, бздить солярою і бухає до ранку. Вона любить, страждає, потерпає, кайфує, тікає, ломиться, куди не запрошували, вшивається, продає на базарі, краде й дарує. 

Полежака фіксує все це в просторі й часі, обробляє на точному поетичному верстаті, переробляє на твір мистецтва, увічнює словом. Він, як ніхто інший, ідеально балансує між страшним низовим фольклором і справді високою поезією, поєднує їх у напрочуд монолітних формах і жбурляє все це зі сцени, мов полкова катапульта, - далеко й точно в ціль. 

Артем Полежака народився 1975 року. Переможець чисельних чемпіонатів зі слем-поезії (Київ, Хмельницький, Миколаїв, Харків і т.д.) Постійний ведучий концертів і провокативних акцій. Лауреат Міжнародної літературної премії ім. Олеся Ульяненка. Автор текстів пісень "Kozak System", Ореста Лютого, "Барабас", "Телері", "Бумбокс". Перша збірка "Стіхи о жизні" побачила світ у 2016 році.

У книзі присутня ненормативна лексика.

Вікове обмеження: 18+

Запрошуємо усіх на презентація збірки Артема Полежаки у Хмельницькому!

Детальна інформація за номером: (0382) 709 792

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення