Prime Orchestra Ювілейний концерт. Розіграш квитків

Prime Orchestra Ювілейний концерт. Розіграш квитків

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Запрошуємо усіх на Prime Orchestra Ювілейний концерт.

Захід пройде 22 листопада у Хмельницькій обласній філармонії, початок о 19:00.

Восени 2019 PRIME Orchestra відсвяткує своє п'ятиріччя грандіозним ювілейним туром, який завершиться в кінці весни 2020! До святкової програми з циклу «Світові Хіти» увійдуть кращі і найулюбленіші глядачами композиції, зіграні оркестром за 5 років, в оновленому варіанті, а також нові приголомшливі версії хітів, які ще не виконувалися оркестром! Prime Orchestra порадують шанувальників ще більш масштабним і яскравим шоу, сучасними саунд-технологіями, унікальними аранжуваннями, фірмовим потужним живим звучанням, а також гумором, харизматичним вокалом, спецефектами і, звичайно ж, ураганом емоцій!

PRIME Orchestra - унікальне явище на світовій музичній сцені! Це сучасний симфонічний кросовер-оркестр - симбіоз новаторства і традицій, природного таланту і передових технологій! Симфонічний шоу від PRIME Orchestra - це завжди професійно, якісно, ​​потужно, яскраво і драйвово! У кожній програмі - кращі світові хіти рок, поп, електронної, а тепер ще й реп музики в оригінальній симфонічної інтерпретації, яка дарує всесвітньо відомих композицій нове життя, а глядачам - можливість відкрити незвідані грані улюбленої музики.

Крім традиційних для оркестрів музикантів, до складу Prime Orchestra входять драйвовий рок-бенд, епатажні вокалісти, хор і навіть ді-джей! На рахунку колективу на даний момент - більше 400 концертів в різних країнах світу, виступи на найбільших концертних майданчиках, фестивалях, тисячі кілометрів, подоланих в турах, сотні тисяч вдячних глядачів, які відвідали концерти, мільйони переглядів в інтернеті і позитивні відгуки з усього світу!

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (0382) 79 44 74

Щоб отримати 2 квитка Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. В коментарях написати: "Хочу на КОНЦЕРТ" та "з ким саме ви підете на цей концерт".

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти Фейсбук (сторінка має бути відкритою).

4. Не забувайте "лайкнути" цю подію (мені подобається) у цій афіші та обов'язково - "ЗРОБИТИ РЕПОСТ" у соцмеражах цього запису: (Поділитись подією) - СТОРІНКА МАЄ БУТИ ВІДКРИТОЮ. Без цього пункту розіграш не буде враховуватися!

Переможці будуть визначені 22 листопада об 11:00, через random. 1 учасник отримає 2 квитки!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНУЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!! 

Коментарі до події (58)
  • Адміністратор Хмельницкий 22 Листопада

    Svetlana Baranovskaya стає переможцем розіграшу квитків. Вітаємо)

    Svetlana Baranovskaya Адміністратор Хмельницкий 22 Листопада

    Дякую!!!
  • Vadym Drahomeretskyi 22 Листопада

    Хочу на концерт з другом
  • Юлія Парубок 22 Листопада

    Хочу на концерт

    Юлія Парубок Юлія Парубок 22 Листопада

    Хочу на концерт з подругою
  • Ольга Ящук 21 Листопада

    "Хочу на КОНЦЕРТ" з чоловікомш
Отримуйте
регулярні оновлення