Фотоконкурс «Різдвяний Хмельницький»

Фотоконкурс «Різдвяний Хмельницький»

Всі анонси від: Хмельницька міська рада

У Хмельницькому розпочався традиційний фотоконкурс «Різдвяний Хмельницький», який організовує міська рада. Взяти участь може будь-хто незалежно від досвіду у фотозйомці та віку.

Концепція цьогорічного фотоконкурсу — святкування новорічно-різдвяного періоду у родинному колі. Світлини, надіслані на конкурс, мають відображати не лише святкову атмосферу та новорічну красу міста, а й ілюструвати культуру українського народу, сімейні традиції святкування великого християнського свята — Різдва Христового (колядки, кутя, різдвяна зірка, дідух, свічки, узвар), випромінювати затишок, тепло, радість і любов.

Тематичні номінації фотоконкурсу є такими:

  • різдвяний Хмельницький — найкраще фото, яке передає святковий настрій, новорічну красу міста, традиції святкування
  • різдвяна казка очима дитини — дитяча номінація, учасники — діти віком до 17 років; найкраще фото, яке передає святковий настрій, новорічну красу міста, традиції святкування
  • приз від міського голови за високу майстерність у фотомистецтві серед дорослих учасників
  • приз від міського голови за високу майстерність у фотомистецтві серед дітей

Умови участі у конкурсі такі:

  • термін подачі фото — від 10 грудня до 22 січня
  • спосіб подачі фото — заповнити заявку та електронним листом з вкладеними файлами надіслати її на адресу [email protected] з поміткою «На фотоконкурс»
  • кількість фото — до 10

Відібрані фото показуватимуть на виставці у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва від 4 до 16 лютого. Переможців конкурсу оголосять під час відкриття виставки 4 лютого.

Детальніше за посиланням.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення