РОЗІГРАШ КВИТКІВ!!! Страшносмішна вистава "Республіка на колесах"

РОЗІГРАШ КВИТКІВ!!! Страшносмішна вистава "Республіка на колесах"

Запрошуємо усіх театралів Хмельницького.

На біса ж та революція, коли такий бешкет робиться?

Це запитання, яке проросло в українських реаліях початку ХХІ століття, виявляється, українці задавали собі і майже сто років тому, коли під гаслами «пролетарської» революції у життя простого люду увірвалося свавілля самозванців, ошуканців всіх мастей, коли ледь не кожне село ставало окремою «республікою» зі своїми президентами, міністрами і т. д.

 Страшносмішна вистава «Республіка на колесах» Якова Мамонтова в постановці художнього керівника Хмельницького театру Анатолія Пундика по справжньому грандіозна. Масштаб її охоплює проблеми поза будь-яким часом та, навіть країною… 

Даруємо 2 квитки друзям сайту на виставу 27 січня. Початок  о 18.30.  Щоб їх отримати Вам необхідно виконати всі умови розіграшу:

1. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на цікаву Вам подію з сайту moemisto.ua/km (Підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися! 

2. Бути другом (підписником) нашої спільноти у ВКонтакте  або Фейсбук   

3. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобаєтьсяheartheartheartбіля фотографії  на початкуyes) у цій афіші та

розповісти друзям у соцмеражах   Переможець буде визначений 27 січня через random. Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть (пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! 

 

Коментарі до події (19)
  • Inna Pronik 27 Січня

    Цю виставу повинен подивитися кожен! Не пожалкуєте. Є над чим подумати та посміятися.
  • Пионтковская-Марцонь Валентина 27 Січня

    Anna Boyko виграє 2 квитки на виставу. Дякуємо всім за участь! Просимо переможницю з нами зв'язатися 0678481894(:smile:)(:smile:)(:smile:)
  • Гречана Марія 19 Січня

    Подія, яку б я хотіла відвідати: РОЗІГРАШ КВИТКІВ!!!!! Не пропусти концерт «The Best of ROCK» http://moemisto.ua/km/rozigrash-kvitkiv-ne-propusti-kontsert-the-best-of-rock-16370.html



    На цьому концерті хотілося б отримати масу задоволення та носолодитися від атмосфери Рок-музики! :)
  • Anna Boyko 18 Січня

    вже другий рік мрію побачити цю виставу!

    Концерт 95 кварталу http://moemisto.ua/km/rozigrash-kvitka-studiya-kvartal-95-16581.html
Отримуйте
регулярні оновлення