Розіграш квитків. Ювілейний концерт "Нове життя"

Розіграш квитків. Ювілейний концерт "Нове життя"

Запрошуємо хмельничан та гостей міста на ювілейний концерт!

" Я прагнув співати своїх пісень. Перша власна пісня «Нікого, крім тебе» досить легко написалася. В той час в нас дуже популярною була радіостанція «Поділля-центр». Віддав їм пісню, й тоді її всі підхопили. Я йшов по вулиці, а люди навздогін наспівували її. Лише тоді я зрозумів, що це хіт, і є якась популярність.

Згодом проводилася зйомка кліпу на першу пісню, запис альбому. На презентацію приїхали Юрко Юрченко, Марина Одольська, Олександр Пономарьов. З гуртом «Мотор’ролла» в альбомі була записана дуетна пісня"...

Більш детально про життя та творчість артиста можна дізнатися тут. Квитки на концерт у театрі Старицького. Вартість: 100-300 грн.

На всіх очікує багато сюрпризів та приємних несподіванок від запрошених гостей!!!

Даруємо 10 квитків друзям сайту. Щоб їх отримати Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на цікаву Вам подію з сайту moemisto.ua/km (Підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися! 

2. Також в коментарях написати, чому саме Ви маєте відвідати цей концерт ( коментар повинен бути унікальним, а не скопійованим у іншого учасника).

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти у ВКонтакте  або Фейсбук   

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобаєтьсяheartheartheartбіля фотографії  на початкуyes) у цій афіші та

ЗРОБИТИ РЕПОСТ у соцмеражах цього запису (РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ під відео) 
 Переможці будуть визначені 15 березня через random. Учасники під № 1- №5 отримають по 2 квитка!!!!

 

Коментарі до події (45)
Отримуйте
регулярні оновлення