Розважальні "Квест кімнати"

Розважальні "Квест кімнати"

Запрошуємо хмельничан та гостей міста!

Квест-проект «Ізоляція» відкрив свої двері для всіх бажаючих, хто давно мріє про пригоди, загадки і просто незвичайний відпочинок! Чи мріяли Ви коли-небудь опинитися на місці головного героя фільму про пригоди? Хотіли б змінити сюжет?

Квест-проект «Ізоляція» - це атракціон, який переміщує Вас в центр подій з незабутніми емоціями. Ви опинитеся замкнутими в одній з наших квест кімнат з яких треба знайти вихід.

Реаліті-квест - це зовсім новий формат розваг в місті Хмельницький. Учасникам гри пропонують, опинитися замкненими в приміщенні і вибратися звідти за 1 годину. Ерудиція, уважність і логіка - ваші головні помічники, решта залишається в камері схову.

Випробуйте свої можливості - встигніть зібрати воєдино весь логічний ланцюжок, розшукати всі тайники і розгадати всі загадки, слідуючи підказкам. Ви зіткнетеся з предметами, які вже давно пішли в минуле, а може навчитеся користуватися абсолютно новими приладами. І пам'ятайте, використання шпаргалок заборонено - завдяки відеоспостереження ми будемо відстежувати кожен Ваш рух.

Ми радимо грати з сім'єю або друзями, також можемо організувати корпоративний квест.

Довідки:  066-550-62-65 | 098-228-03-58

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення