Сайт афіш «Moemisto.ua» святкує 1 рік. Даруємо подарунки друзям!

Сайт афіш «Moemisto.ua» святкує 1 рік. Даруємо подарунки друзям!

Дізнатись, де можна відпочити у місті сьогодні, яку цікаву виставку відвідати за тиждень, куди піти з дитиною на вихідні, що подивитися в театрі чи який концерт у філармонії, нарешті, записатися на курси кулінарної та акторської майстерності - все це Ви могли зробити з найповнішою у Хмельницькому афішою.

У листопаді найбільший у Хмельницькому сайт афіш «Мoemisto.ua» святкує 1 рік! А що ж за свято без подарунків?!

Протягом листопада ми будемо дарувати читачам сайту призи від наших партнерів: квитки на різноманітні концерти, у театри, сертифікати на навчання дітей, сертифікати на романтичні вечері та багато інших цікавих подарунків.

Щодня на сайті афіш «Moemisto.ua» з’являтимуться анонси розіграшів. Аби стати учасником розіграшів необхідно зайти у наші групи ВКонтакте та Фейсбук. Саме там відбуваються розіграші. Раз на тиждень визначатиметься переможець за допомогою «Random». Переможцям будуть вручатися виграні призи в редакції сайту за адресою: Хмельницький, вулиця Володимирська, 109. Участь у розіграшах можуть взяти хмельничани. В інші міста подарунки надсилатися не будуть. Фото переможців публікуватимуться на сайті vsim.ua

Наші партнери:

 

Коментарі до події (1)
Отримуйте
регулярні оновлення