Семінар-тренінг Переродження

Семінар-тренінг Переродження

Запрошуємо усіх на семінар-тренінг "Переродження", початок о 18:00.

Захід пройде з 29 липня по 2 серпня у Хмельницькому.

  • Вартість: 3000 грн.

Знайомство з Ребефінгом/Rebirthing.

Семінар-тренінг "Переродження" – це тренінг із глибоким і комплексним підходом до вирішення більшості людських проблем та по досягненню бажаного.

Для тих, у кого:

  • погані стосунки із протилежною статтю, або їх відсутність;
  • погані відносини із батьками, дітьми, рідними;
  • питання з роботою, грошима, творчі кризи;
  • депресії, відсутність сили, енергії жити, діяти;- проблеми із здоров’ям (на тренінгу глибоко пропрацьовуються психосоматичні причини хвороб).

Для тих, хто бажає:

  • зрости особистісно - відкрити і розвинути в собі корисні людські якості (воля, любов, цінність, повага до себе і т.п.);
  • пізнати свою справжню природу.

Семінар рекомендується вагітним як шлях до легких пологів. Долаються страхи пов’язані із народженням дитини, зникає тонус матки і т.д.

Переваги тренінгу:

  • за допомогою спеціальних методів, залишається те, що створює проблему або заважає досягнути ціль. Це несвідомі деструктивні програми, переконання, глибокий негативний досвід, які, в свою чергу, породжують різного роду страхи, табу, крадуть енергію, силу, віру в себе;
  • дається не тільки інформація, алгоритми, розуміння, як вирішити проблему, чи досягнути ціль, а створюються умови для відкриття чи збільшення необхідних якостей – сміливості, волі, цілеспрямованості, відчуття власної гідності, любові, уміння прощати і рухатись далі;
  • індивідуальний підхід до кожного учасника;
  • вирішуючи питання з яким, прийшов на тренінг, інші, в певній мірі, вирішується автоматично.

Наприклад, вирішуючи питання стосунків із протилежною статтю, людина налагоджує відносини із батьками, зростає особистісно – піднімає свою самооцінку, розвиває силу волі, пізнає самого себе, стає цілісною особистістю.

Практично опрацьовуються теми: особиста сила, любов, дитинство, страхи, батьки - діти, радість. Переписується травматичний досвід людини, що був набутий під час: перебування в утробі матері. Наприклад: токсикоз - породжує несвідоме обмеження себе в радостях життя; бажання батьками дитини конкретної статі - наслідок відмова від своєї жіночності ("Баба з яйцями"; дружба з хлопцями, але відсутність справжніх стосунків, як між чоловіком і жінкою) чи чоловічності (чоловік "Ні риба, ні м'ясо"; друг дівчат, а не бажаний сексуальний партнер, чоловік); не бажана дитина і т.д.; у процесі народження (кесарів розтин, видавлювання плоду, розриви у матері, відірваність від матері після родів і т.д.).

У процесі проходження тренінгу, людина оволодіває потужним методом самодопомоги, особистісного і духовного розвитку, який матиме змогу самостійно використовувати для вирішення нових життєвих задач - метод Ребефінг.

Семінар рекомендується проходити після знайомства з Ребефінгом, яке відбувається на заході під назвою: "Знайомство з Ребефінгом/Rebirthing". Тренінг комфортно проходити у зручному (спортивному) одязі.

Тривалість тренінгу: 5 вечорів по 4-6 годин.

Кількість місць обмежена - до 12 осіб.

Тренінг проводить: Андрій Дзіковський - психолог-консультант, досвід роботи понад 6 років.

  • Місце проведення: м. Хмельницький (детальніше буде повідомлено додатково).

Детальна інформація за номером: (068) 320 17 00

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення