Сольний концерт Безодні

Сольний концерт Безодні

Хмельничан та гостей міста запрошують відвідати сольний концерт гурту "Безодня".

Гурт «Безодня» було засновано 18 квітня 2005 р. Олександром Банашко (гітара-вокал) і Михайлом Мельником (гітара). У стартовій четвірці також були Віталій Клак (барабани) та Ігор Когут (бас-гітара). У такому складі музиканти зіграли свій перший концерт. Згодом до «Безодні» приєднався Сергій Левченко (гітара).

Гурт брав участь у благодійних акціях, грав на різних музичних майданчиках, насамперед у Хмельницькому, виступав на розігріві популярної групи «Таліта Кум». Це був перший концерт колективу на великій сцені.

Згодом «Безодню» покинув бас-гітарист. Замість нього було запрошено Олексія Брагіна.

У 2006 р. на аматорській студії було записано демо-пісні «Загублені люди» й «Не забувай», які швидко набули популярності в місті й за його межами. Цього ж року гурт у складі драмера Володимира Домбровського записав пісню «Сила води, виступив на масштабних фестивалях «Тарас Бульба», «Висадка», «Нівроку».

У кінці 2006 р. через розбіжність музичних поглядів «Безодню» покинули Сергій Левченко й Олексій, Брагін. Замість них взяли Євгена Вебера (гітара) й Миколу Тимченка (бас-гітара). У новому складі гурт посів перше місце на відбірковому фестивалі "Червона Рута-2006".

У 2007 р. було завершено роботу над дебютним альбомом "НЕ МОВЧИ!", який містив 11 композицій. У березні 2008 р. платівку успішно презентовано. Того ж року гурт виступав на фестивалях «Висадка», «Руйнація», «Зрив», з групами «ТОЛ», «АННА», «Фліт», «Димна Суміш» та іншими.

У липні 2008 р. через особисті причини гурт покинув гітарист Михайло Мельник. Деякий час хлопці виступали вчотирьох. На початку вересня до колективу тимчасово повернувся Сергій Левченко. Гурт професійно зміцнів.

У 2009 р. на вакансію гітариста було взято Сергія Костюка. На радіостанціях України звучить сингл «Сила води», на який у Києві було знято кліп.

У 2010 р. гурт залишив Євген Вебер. Гітаристом знову став Олександр Банашко. 25 січня було презентовано відео роботу на пісню «Сила води». Упродовж року колектив гастролював: грав у клубах, на фестивалях «Захід-2010», «Бандерштат». та ін.

У 2011 р. гурт продовжує виступати в західній і центральній Україні. У червні на радіостанціях і в мережі відбулася прем'єра пісні «Не затримуй час». У вересні було випущено сингл «Живи», гурт продовжує працювати над новим матеріалом та записами.

У 2012 р. Між репетиціями та концертами триває робота над записом другого альбому. 6 лютого гурт презентує сингл «Все Зле Я Вбив», 25 травня оприлюднюється відео робота на пісню «Все Зле Я Вбив». 25 листопада презентація синглу «Мій Сон», а 30 листопада і відео.

У 2013 презентовано сингл "Аромати", записаний спільно з екс-учасником гурту Карна Олексієм Ярошем.

23 травня 2014 року музиканти презентували новий довгоочікуваний альбом "Радіохулігани" 

Склад :

Банашко Олександр - вокал, гітара  

Домбровський Володимир - барабани  

Тимченко Микола - бас  

Костюк Сергій - гітара  

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення