Століття Магії від Romana Bondarchuka

Увага! Шоу Відмінено!
Повернення грошей за куплені квитки буде проводитися в місцях покупки!!


► Щоб повернути кошти потрібно:

  • Скачайте форму за посиланням
  • Додайте копію документа, що посвідчує особу (паспорт, студентський квиток, посвідчення водія) 
  • Прикладіть оригінал купленого квитка і квитанцію або інше підтвердження оплати коштів за квиток;
  • Надішліть все це на [email protected]



Запрошуємо усіх на тур "Століття Магії" від Romana Bondarchuka.

Захід пройде 16 жовтня у Хмельницькій обласній філармонії, початок о 19:00.

Хіба можна змусити зникнути таку громадину, як справжній трактор? Ні, ми не маємо на увазі махінації голови колгоспу — ми говоримо про справжню магію. Майже як у фільмі про Гаррі Поттера, тільки нашому українському чарівникові не потрібна чарівна паличка, а арсенал його трюків навіть ще різноманітніший. І ніяких «авадакедавр», цей ілюзіоніст спеціалізується виключно на добрій магії. Давненько у вас не відпадала щелепа від подиву? Тоді треба негайно купити квиток на концерт Романа Бондарчука «Століття Магії», щоб повернути забуте почуття цілковитого здивування!

Найпопулярніший ілюзіоніст України Roman Bondarchuk представляє Ілюзійне шоу Століття Магії.

Жанр ілюзії не стоїть на місці, а намагається йти в ногу з часом. За останні 100 років ілюзійний світ перетворювався багаторазово. Змінювалася мода на сценічні костюми, зовнішній вигляд реквізиту, манера подачі та багато іншого. І самі фокуси пройшли шлях від зникнення монетки в руці - до польоту людини над залом для глядачів. Але в кожен момент часу була своя «Зірка». Починаючи від Гаррі Гуддіні, закінчуючи Девідом Копперфільдом (головним хедлайнером в світі ілюзій нашого часу).

Ось саме про це і буде нове шоу головного ілюзіоніста України Roman Bondarchuk. Оригінальна і сучасна подача, а так само неймовірні ілюзії зроблять це шоу головною подією цієї весни. Кожен з номерів, режисер постановник шоу Світлана Митрофанова, вирішила присвятити якомусь моменту в історії магії, важливою особистості або окремому під-жанру. У кожному з них своя історія, драматургія і свою чарівність, а так само в одному з номерів ілюзіоніст піддасть ризику своє життя. Разом з глядачами, ви поринете в світ найзагадковішого з мистецтв - в світ фокусів та ілюзій. Низка перевтілень, зміни декорацій, приголомшливі спецефекти і запаморочливі трюки змусять вас відчути ту мить, коли все стає можливим. Загадкові номера з читанням думок, фантастичні зникнення і появи, романтичний політ випадкової глядачки із залу, смертельно небезпечні номери з вогнем та багато іншого - все це грані однієї людини - ілюзіоніста Roman Bondarchuk.

На його рахунку такі трюки як:
 -  зникнення 20 тонного екскаватора на стадіоні Олімпійський
 - водіння авто в сліпу на підземному паркінгу і багато іншого.

Учасниками його номерів були Потап і Настя, Олійник, Тамерлан і Альона, Олександр Шовковський, Олена Шоптенко, Андрій Бедняков і навіть арабський шейх.

Відмінне почуття гумору і унікальна харизма дозволяють Роману легко знаходити спільну мову з аудиторією будь-якого віку, в якій би країні не відбувалося виступ. Тим більше, що в цьому йому добре допомагає вміння читати думки. Подейкують, що йому підвладні навіть банківські таємниці. Roman Bondarchuk є володарем безлічі призів на міжнародних фестивалях і конкурсах. Його майстерність високо оцінили на престижних майданчиках України, Італії, Хорватії, Нідерландів, Франції, ОАЕ, Катару, Кіпру та багатьох інших країн.

Шоу розраховане на дітей від 5 років. Для всієї родини.

  • Вартість квитків: 190-390 грн.

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (0382) 79 44 74

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення