TRX

Запрошуємо усіх хмельничан на TRX.

Заняття проходитимуть у Школа східного танцю та фітнесу "Фаїза".

Розклад заняття: 

  • пн, ср, пт - 12:00-14:00
  • пн - 19:30
  • пт-18:30

TRX - це не загальна назва підвісних тренажерів, а ім'я компанії, яка в 2005 році почала активно просувати на ринок петлі для вправ. На даний момент у TRX з'явилося багато конкурентів в різних країнах, наприклад, Inkaflexx, FKPro, ASeroSling ELITE, Ztrainer.

Переваги від занять TRX-тренуваннями:

  • Це універсальний тренажер, з яким можна займатися силовими і кардіо-тренуваннями, йогою і розтяжкою, заняттями для кора і функціональною підготовкою.
  • Ви пропрацюєте не тільки зовнішні, але і глибокі м'язи-стабілізатори, які не завжди доступні при звичайних тренуваннях.
  • Вправи з TRX допомагають поліпшити поставу і укріпити хребет ..
  • Ви зможете урізноманітнити свої тренування, причому без придбання великовагового обладнання.
  • Підвісний тренінг виключає осьове навантаження на хребет, саме тому є безпечним для вашої спини.

ДЛЯ ЧОГО КОРИСНИЙ TRX

Головна функція ТRХ - це розвиток витривалості, а це значить, що він показаний навіть людям з астмою, - це буде розвивати їхні легені, і, власне, витривалість. 

Варто пам'ятати, що не всі види спорту і фізичних навантажень сприяють схудненню. Те ж саме стосується і TRX. Зрозуміло, з ним теж можна схуднути: ваші цілі визначають формат тренування, тобто, при необхідності можна скласти комплекс вправ.

Досягнення будь-якої мети, пов'язаної зі зміною обсягів тіла і м'язів - це не тільки вправи, але і їжа: якщо ви їсте не більше розміру свого метаболізму, то при будь-яких спортивних навантаженнях ви не зможете наростити об'ємні м'язи. Якщо ви їсте більше своєї витрати, то ніколи не зможете схуднути. Також важливим є режим – гарний сон, відсутність стресів.

TRX-тренування досить складні, але дуже ефективні! Називаємо тобі п'ять причин, чому тобі варто зайнятися TRX вже завтра!

Комплексна навантаження. За допомогою TRX-тренувань прокачуются всі великі м'язові групи, а також забезпечується корисне навантаження з власною вагою на кісткову систему і зв'язки. TRX також допоможе розвинути витривалість і гнучкість, поліпшити координацію і відчуття балансу. Тренування дозволяють підтягнути тіло, зробити його красивим і рельєфним.

Схуднення за допомогою TRX !Так-так, навіть схуднути можна за допомогою цікавих TRX-вправ! Тренер підбере для тебе спеціальний комплекс для спалювання жиру, а тренування буде проходити більш активно і динамічно. Таким чином, зайві кілограми вже зовсім скоро підуть, а крім цього ти отримаєш масу задоволення від TRX-тренування для схуднення і поліпшиш своє здоров'я.

Різноманітність

Такий вид фітнесу як TRX здатний запропонувати тобі масу вправ для опрацювання м'язів грудей, пресу, спини, рук і ніг. Ти можеш нескінченно міняти їх, щоб тренування тобі не набридли, а приносили тільки радість і задоволення. Все, що тобі потрібно для цього - ремені і петлі, які можна повісити навіть у себе вдома або у дворі.

Кардіотренування

TRX - це не тільки зміцнення м'язів, але і відмінна кардіонагрузка. Під час заняття твоє серцебиття частішає, що дозволяє зміцнити серцево-судинну систему, розвинути витривалість і поліпшити метаболізм. Саме тому худнути з TRX досить просто, а якщо поєднувати тренування з правильним харчуванням - результат вже точно не змусить себе чекати!

Безпека

Саме тренування з власною вагою вважаються найбезпечнішими, так як немає осьового навантаження на хребет і ризику переборщити з вагою додаткового обладнання. Але не варто поспішати і починати з найскладніших вправ - дай організму адаптуватися і завжди прислухайся до порад тренера, особливо, якщо ти новачок в цій справі.

Ну що, ти вже готова приступити до захоплюючих тренувань і почати шлях до тіла своєї мрії? Це загальна назва підвісних тренажерів, а ім'я компанії, яка в 2005 році почала активно просувати на ринок петлі для вправ. На даний момент у TRX з'явилося багато конкурентів в різних країнах, наприклад, Inkaflexx, FKPro, ASeroSling ELITE, Ztrainer.

Детальна інформація за номером: (067) 109 20 44

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення