Угода з потойбічним

Угода з потойбічним

Всі анонси від: SmartCinema

 Отець Ламберт провів цілих вісім років у в'язниці через невдало проведений обряд екзорцизму, під час якого загинув хлопчик. Тепер він шукає спокутування за той гріх, що зробив. Так він знайшов молодого батька-одинака Джоела Кларка, над родиною якого нависло не що інше, як прокляття. Його дружина недавно померла, а маленький син мучиться від кошмарів. Батько Ламберт впевнений, що цей будинок захопив древній демон руйнування Абаддон, який може ховатися під різними обличчями. Потрібно проводити обряд екзорцизму, щоб вигнати диявола й урятувати хлопчика. Тільки почавши це робити, священик зрозуміє, як же глибоко пустив своє коріння демон і як же складно буде його вигнати.

Режисером фільму є Піррі Реджинальд Тео, який відомий за проектами "Некромантія" (2009) та "Прокляття Сплячої красуні" (2015).

Ролі в картині виконали: Роберт Казінськи ("Тихоокеанський рубіж" (2013), "Варкрафт" (2016), серіал "Другий шанс"), Пітер Джейсон ("Чужі серед нас" (1988), "Фаворит" (2003), "Апокаліпсис прибульців" (2005)), Флоренс Ваніда Фейвр (серіали "Простір", "Як це робиться в Америці", "Королі").

Прем'єра стрічки відбулася в жовтні 2019 року на Кінофестивалі "After Dark" у Торонто, Канада.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення