Літній вечір з класикою

«ЛІТНІЙ ВЕЧІР З КЛАСИКОЮ»
Теплий серпневий вечір неділі – прекрасна нагода, аби насолодитися класичною музикою!

Допоки наші артисти готують до нового концертного сезону цікаві масштабні події, Хмельницька обласна філармонія пропонує вам легку та водночас вишукану програму, до якої увійшли чудові зразки творів відомих композиторів, написаних для особливої затишної камерної атмосфери. Наш «Літній вечір з класикою» вам подарує квартет талановитих музикантів – Тараса Малика (флейта), Юлії Шилько (скрипка), Ольги Палюх (альт) та Катерини Забєліної (віолончель).

Як і класичний струнний квартет, такий різновид музичного ансамблю свого часу набув неабиякої популярності, адже чистий та ніжний тембр флейти надзвичайно гармонічно поєднується з мелодійними голосами скрипки та альта і оксамитовим звучанням віолончелі та відкриває можливості для виконання широкої палітри композицій. Недарма ця музична форма є досить популярною в камерній музиці, а більшість великих композиторів мають у своєму доробку відповідні твори.

В озвученні нашого квартету цього вечора пролунають чотири досить різних, але надзвичайно яскравих, виразних та сповнених почуттями творів знаних класиків кінця ХVІІІ-початку XIX століття Вольфганга Амадея Моцарта, Антона Бернгарда Фюрстенау, Антоніна Рейхи та не менш відомого митця сучасності – Астора П’яццоли.

Артистизм і талант музикантів та віртуозність та краса цієї музики подарують вам теплу атмосферу затишку, невимушеності та гарного настрою. Тож чекаємо вас 13 серпня о 17.00 на концерті «Літній вечір з класикою»!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення