«Моє кохання, мов рожевий цвіт...»: вечір солоспівів Марини Долгіх

«Моє кохання, мов рожевий цвіт...»: вечір солоспівів Марини Долгіх

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Концерт «Моє кохання, мов рожевий цвіт...»: вечір солоспівів Марини Долгіх в Хмельницькому відбудеться 29 травня о 18:00 в Філармонії

«МОЄ КОХАННЯ, МОВ РОЖЕВИЙ ЦВІТ...»: ВЕЧІР СОЛОСПІВІВ МАРИНИ ДОЛГІХ

Відкриваємо для хмельничан та гостей міста творчість сучасних українських композиторів! Цього вечора заслужена артистка України Фатіма Чергіндзія та квартет "Зоряні струни" познайомлять публіку з творами Марини Долгіх.

Заслужена діячка мистецтв України, членкиня Національної спілки композиторів України композиторка і музикознавиця Марина Долгіх представляє центр степової Кіровоградщини – місто Кропивницький. Багатогранний талант мисткині проявляється в різноманітних ракурсах творчості. В її композиторському доробку – дитячі пісні, солоспіви, ансамблі, хорові поеми, аранжації українських народних пісень та інструментальна музика для бандури, скрипки, фортепіано. Серед її наукових надбань – книжки-монографії, найвідоміша з яких присвячена грунтовному дослідженню творчості земляка – піаніста Г.Г.Нейгауза. Пані Марина є провідним викладачем-музикознавцем Кропивницького музичного фахового коледжу.

У концертній програмі вперше для хмельничан прозвучить вокальний цикл солоспівів «Шотландські пісеньки» на вірші Р.Бернса в українському перекладі М.Лукаша, а також вокальні твори на слова А.Корінь і О.Теліги.

Запрошуємо усіх шанувальників 29 травня, о 18.00, завітати на наш концерт та отримати насолоду від самобутньої музики Марини Долгіх!

У концерті беруть участь:
Фатіма Чергіндзія (сопрано), заслужена артистка України
Анастасія Коптєва (сопрано)
Квартет "Зоряні струни":
Анна Золіна – скрипка
Богдана Стрельбіцька – скрипка
Анастасія Катецька – альт
Катерина Забєліна – віолончель
Концертмейстер – Марія Кухар

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення